Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu-UKSAY 2018

KONGRE TARİHİ
25 Ekim - 27 Ekim 2018

KONGRE ŞEHRİ
Pamukkale, Denizli, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
uksay.deski.gov.tr
DAVET
Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi, kaliteli ve yeter miktarda suyun vatandaşa zamanında iletilebilmesi, sistemdeki su kayıp ve kaçakların belirlenmesi, azaltılması ve önlenmesi, mevcut su kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde kullanılması, atıksuların çevreye zarar vermeden uzaklaştırılması, yağış sularının çevreye zarar vermeden uzaklaştırılması, şehir taşkınlarının önlenmesi, su ve atıksu tesislerinde enerjinin verimli bir şekilde kullanılması gibi oldukça kapsamlı faaliyetleri içermektedir.

Belediyeler ve Su ve Kanalizasyon İdareleri bu faaliyetleri yerine getirirken, kurumsal yapı, yetki dağılımı, hukuki süreçler, ekonomik, teknolojik ve personel kapasitesi gibi çok fazla sorunla karşılaşmaktadır. Bu sempozyum ile kentsel su ve atıksu yönetiminde karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik yeni yöntemlerin tartışılması, uygulamada karşılaşılan sorunlara çözüm önerilerinin getirilmesi, Üniversite ve Su ve Kanalizasyon İdarelerinde çalışan insanların ve kanun koyucuların bir araya getirilmesi ile bilgi ve tecrübe paylaşımının sağlanması amaçlanmıştır.

Sempozyumda, teorik modelleme ve değerlendirme yöntemlerinin yanı sıra uygulama yönelik sunumların yapılması beklenmektedir. Su ve Kanal İdarelerinden, Üniversitelerden, Belediye ve diğer kurumlardan katılacak bilim insanlarının bu Sempozyuma zenginlik katacağı düşünülmektedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.