Uluslararası Mühendislik ve Tarım Bilimleri Kongresi-ENAG 2022

KONGRE TARİHİ
26 Eylül - 29 Eylül 2022

KONGRE ŞEHRİ
Konya, Türkiye
KONGRE YERİ
Selçuklu Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
enagcongress.org
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

Düzenleme kurulu adına, Uluslararası Mühendislik ve Tarım Bilimleri Kongresi'nin (ENAG 2022, www.enagcongress.org) 26-29 Eylül 2022 tarihleri arasında Konya, Türkiye'de düzenleneceğini duyurmaktan memnuniyet duyuyorum.

Kongre, Mühendislik ve Tarım Bilimlerinin tüm yönleriyle ilgili deneyimlerini ve araştırma sonuçlarını paylaşmayı ve önde gelen akademik bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca bilim adamları, mühendisler, uzmanlar ve uygulayıcılar için Mühendislik ve Tarım Bilimlerinin tüm alanlarındaki en son araştırma sonuçlarını, fikirlerini, gelişmelerini ve uygulamalarını sunmaları için önde gelen disiplinler arası bir forum sağlayacaktır. Kongre, dünya çapındaki tüm uluslararası prestijli akademisyenler için bilimsel bir forum sağlayacak ve en yeni bilgilerin etkileşimli alışverişine imkan sağlayacaktır.

Bilimsel program, Mühendislik ve Tarım Bilimlerinde akademik seviyeyi koruma ve bilim seviyesini yükseltmedeki rollerine özellikle odaklanarak, Mühendislik ve Tarım Bilimlerinin araştırılması, üretimi ve kullanımındaki mevcut gelişmelere odaklanacaktır.

Konferansa gönderilen özetler ve tam metinler bildiri özetleri ve bildiri kitaplarında (Uluslararası Mühendislik ve Tarım Kongresi Bildiriler Kitabı) yayınlanacaktır. Seçilen makaleler, kongre web sayfasında belirtilen ulusal ve uluslararası indeksli dergilerde yayınlanacaktır.

ENAG Kongresi katılımcıları, devam edecek olan Uluslararası İklim Değişikliğinin Sağlık, Yaşam, Mühendislik ve Sosyal Bilimler Üzerindeki Etkileri Kongresi'ne (ICLIC 2022, www.icliccongress.org) ücretsiz olarak katılma fırsatı da bulacaktır.

Sizleri Konya'da ağırlamak bizim için büyük bir onur ve mutluluk olacaktır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Kubilay Kurtulus BAŞTAŞ
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.