Uluslararası Toplumsal Araştırmalar Erzurum Kongresi-UTAK 2022

KONGRE TARİHİ
04 Mart - 06 Mart 2022

KONGRE ŞEHRİ
Erzurum, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.utakerzurum.org
DAVET
Uluslararası Toplumsal Araştırmalar Erzurum Kongresi, merkezi başkent Ankara’da bulunan Uluslararası Toplum Araştırmaları Merkezi’nin gerçekleştirdiği bir kongredir. UTAMER, Ulusal ve Uluslar arası düzeyde araştırmacılar ve akademik personellerin desteklediği ve amacı ilmi hayata değer katmak olan bir kuruluştur. UTAK Erzurum da merkez bünyesinde gerçekleştirilecek olan kongreler serisinin ikincisidir ve kongre yeri Erzurum’dur. Erzurum’da gerçekleştirilecek olan UTAK Erzurum Kongresi 4 sempozyum alanına sahiptir. Ayrıca bilimsel anlamda kamu yararına yapılan projelere ve workshoplara da ev sahipliği yapacaktır. Bu sempozyumlar; Sosyal Bilimler Sempozyumu-Eğitim Bilimleri Sempozyumu-Spor Bilimleri Sempozyumu ve Turizm ve Gastronomi Sempozyumlarıdır. İlgili sempozyumlar da kendi içerisinde Bilim Dallarına ayrılmaktadır. Buradaki amaç bilim şölenine ilgili sempozyum alanı içerisinde yer alan tüm branşların etkili ve eşit bir şekilde katılımıdır.

UTAK Erzurum Kongresi 4-6 Mart 2022 tarihleri arasında Erzurum’da yüz yüze ve/veya online gerçekleştirilecek olup Kongrenin ana teması ise TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR’dır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.