Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi-ICETT 2021

KONGRE TARİHİ
30 Eylül - 02 Ekim 2021

KONGRE ŞEHRİ
Konya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
sempozyum.erbakan.edu.tr/ICETT
DAVET
Son dönemde dünyanın birçok bölgesinde meydana gelen değişimler, olumlu ve olumsuz yönleri ile turizm hareketlerini kolaylıkla yönlendirmektedir. Covid-19 Salgını bu durumun son örneklerinin başında gelmekte ve halen sonuçları tam olarak bilinememektedir. Yeni normal olarak ifade edilen dünya düzeninde turizm işletmeleri yönetimi, turizm pazarlaması, turizm yatırımları, turizm faaliyetine yönelik işbirliği olanakları, turistik tüketici eğilimleri, turizm eğitimi, turizm planlaması ve politikaları alanlarında gelişmeler ve değişimlerin ortaya çıkması kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu muhtemel değişimler ve gelişmeler, mevcut alan araştırmalarına ek olarak yeni yaklaşımların, teorilerin ve incelemelerin geliştirilmesini gerekli kılmaktadır. Giderek artan rekabet ortamında, turizm sektöründeki uygulamaların da yapılan araştırma çalışmaları ile uyumlaştırılması ve geliştirilmesi önemli bir süreçtir.

Bu bağlamda, 30 Eylül - 02 Ekim 2021 tarihleri arasında, Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde, Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, tarihi ve kültürel değerleri ve gelişmiş alt ve üst yapı donanımlarıyla öne çıkan, kadim şehrimiz Konya’da “Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi ” isimli Uluslararası bir kongre gerçekleştirilecektir. Kongrenin, turizm endüstrisine yönelik yeni pazarlama, organizasyon, işbirlikleri, gelişen ve dönüşen teknolojik yaklaşımlar, farklılaşan tüketici eğilimleri ve yeni oluşumların tartışılacağı bir bilimsel platform olması hedeflenmektedir.

Kongre uluslararası niteliği ile yurtiçinden ve yurt dışından geniş katılımlı ve akademik çıktısı yanında sektörel uygulamalara katkıları ile öne çıkan bir kongre olarak tasarlanmıştır. Türkçe ve İngilizce dillerinde katılımların kabul edileceği kongre, turizm ve ilgili alanlarda araştırmalar yürüten akademisyenler, lisansüstü öğrenciler, turizm sektörü profesyonelleri, kamu kurum/kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile zenginleştirilecektir. Bildiri sunumları yanında, sektör iş birliğini sağlama ve güncel konuları tartışmak üzere paneller de organize edilecektir.

Kongrenin yüz yüze yapılması planlanmaktadır. Ancak pandemi süreci ve alınan kararlar doğrultusunda hem yüz yüze hem de online (hibrit) ya da sadece online olarak gerçekleştirilebilecektir.

Şimdiden ilgi gösterecek, destek olacak, katılımları ile kongreyi daha verimli hale getirecek tüm herkese teşekkürlerimizi sunuyor, kongremizde sağlıklı bir şekilde sizlerle birlikte olmayı umut ediyoruz.

Saygılarımızla.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.