Uluslararası Uzaktan Eğitim Kongresi-IDEC 2021

KONGRE TARİHİ
19 Ekim - 20 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
idec2021.asbu.edu.tr
DAVET
Değerli Bilim İnsanları ve Katılımcılar,

IDEC2021 Uluslararası Uzaktan Eğitim Kongresi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde 19-20 Ekim 2021 tarihlerinde çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecektir. Kongrenin amacı; uzaktan eğitimin tüm yönleriyle ele alınması, ülkemizde ve uluslararası platformda yapılan uzaktan eğitim araştırmalarının ve başarılı uygulamaların paylaşılması, bilgi ve deneyimlerin aktarılması ve yaygınlaştırılmasıdır. Kongremiz, uzaktan eğitim kapsamında tüm uzmanlık alanlarında çalışan meslektaşlarımızın katkılarına açıktır. Kongre kapsamında, alanında uzman çağrılı konuşmacılar bizimle birlikte olacak, dünyada ve Türkiye’de uzaktan eğitim çalışmalarının tartışılacağı paneller ve sözlü bildiriler yer alacaktır. Kongrenin konuları temanın içerdiği çoğulluk gereği, oldukça geniş bir alanı kapsayacak biçimde belirlenmeye çalışılmıştır. Kongrenin uzaktan eğitimde kalitenin arttırılmasına ve uzaktan eğitim sistemlerinin geliştirilmesine katkı getirmesi beklenmektedir. Kongreye kabul edilen bildiri özetleri çevrimiçi yayınlanacak olup bildiri tam metinleri ISBN’li Kongre Tam Metin Kitabı’nda yayınlanacaktır. Bildiri sunum dili Türkçe ve İngilizcedir. Her iki dilde de sunum yapılabilmektedir.

Siz değerli meslektaşlarımızı kongremizde görmek bizleri memnun edecektir. Kongremize desteklerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Kongre Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.