Vasküler Akademi 2022

KONGRE TARİHİ
25 Kasım - 26 Kasım 2022

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Marriott Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
vaskulerakademi.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Ülkemizde kompleks koroner girişimler, kronik total oklüzyonlar ve periferik işlemlere olan ilgi gün geçtikçe artmaktadır. Kardiyovasküler Akademi ailesi olarak 25-26 Kasım 2022 tarihlerinde kompleks koroner ve periferik işlemlere ilgli meslektaşlarımızın bilgi ve görgülerini artırabilecek ülkemizin güzel illerinden İzmir’ de Marriot Hotel’de Vasküler Akademi toplantısını düzenlemekteyiz. Manisa Şehir Hastanesi Kardiyoloji Kliniği’nin anjiografi labratuarında ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelecek olan tecrübeli operatörlerin canlı vaka deneyimlerini izleyebilecek ve konusunda otör meslektaşlarımızın yorumlarından faydalanabileceğiz.

İlk defa canlı olarak sunulacak olan pulmoner anjioplasti vakası ile birlikte toplantımızda 4 canlı vaka yapılacaktır. Teorikten çok pratik bilgilerin paylaşılacağı bu toplantıya kompleks girişimlerle ilgilenen meslektaşlarımızı bekliyoruz.

Saygılarımızla

Dernek Başkanı
Prof. Dr. Ömer Kozan

Bilimsel Sekretarya
Prof. Dr. Mehdi Zoghi

Organizasyon Komitesi
Doç.Dr. Burak Ayça
Uzm.Dr. Ramazan Gündüz
Uzm.Dr.Mehmet Burak Özen

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.