1. Uluslararası Ahi Evran Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi-IAMHC 2019

KONGRE TARİHİ
11 Nisan - 14 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kırşehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Ahi Evran Üniversitesi Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.iamhc.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak, “Uluslararası Ahi Evran Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi”nin [1st International Ahi Evran Medical and Health Science Congress (IAMHC)], ilkini 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini duyurmaktan büyük heyecan ve mutluluk duymaktayız.

Kongremizin bilimsel programında Temel ve Klinik Bilimler oturumlarına yer verilecek olup ilgili oturumlar, alanında yetkin ve değerli konuşmacılar tarafından sunulacaktır. Kongre programında sözlü sunum oturumları yanında poster sunum oturumlarına da yer verilecektir. Tıp ve Sağlık Bilimlerinin bütün alanlarından bildiri başvurusu kabul edilecektir. Gelen talepler doğrultusunda kongre öncesi ihtiyaç duyulan alanlarda kurslar düzenlenecektir. Kongremiz akademik teşvik kriterlerini sağlamaktadır. Kongremiz ile ilgili tüm bilgilere; www.iamhc.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu bilimsel etkinlikte sağlık ekibinin tüm üyelerini aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız. Katılımınız bize güç verecektir. Bilimsel ve sosyal anlamda yararlı ve başarılı bir kongre olmasını arzu ediyoruz. Verdiğiniz destek için şimdiden teşekkür eder, kongremizde görüşebilmek dileği ile saygılar sunarız.

I. Uluslararası Ahi Evran Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi (IAMHC 2019)
Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı
IAMHC 2019 Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.