1. Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış Kongresi-UGEB 2018

KONGRE TARİHİ
02 Mayıs - 04 Mayıs 2018

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Acapulco Resort Otel

KONGRE WEB SİTESİ
icopfe.ciu.edu.tr
DAVET
2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta, Girne, Acapulco Resort Otel’de “1. Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış (UGEB’ 18)” Kongresinde, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak sizleri ağırlamaktan büyük kıvanç duyacağız.

Kongremizin amacı, eğitim bilimlerinin tüm alanlarındaki yeni bilgi ve düşünceler ile son yapılan araştırma bulgularını tartışıp paylaşmaktır.

Uluslararası Geleceğin Eğitimine Bakış (UGEB’ 18)” kongresi ile, eğitim bilimleri alanında çalışan bilim insanlarının uluslararası düzlemde buluşmaları, sorunları tartışmaları ve alana yeni katkılar getirmeleri amaçlanmaktadır.

Kongremizde eğitimbilimci araştırmacıların yaptıkları araştırmaları sözlü ya da poster bildiri olarak İngilizce ve Türkçe dillerinin birinde sunmalarına ve araştırma bulgularının tartışılmasına ortam hazırlanacaktır. Bunun yanı sıra, kongre çeşitli bilimsel ve sosyal etkinliklerle zenginleştirilecek ve katılımcılara bilimsel bir şölen yaşatılmaya çalışılacaktır. Bu bağlamda, eğitim bilimleri alanında uzman kişilerin konuşmalarına, belli sorunların ele alındığı panellere, özel konulardaki çalıştaylara yer verilecektir.

Kongreden sonra, hakem değerlendirmesinden geçen çalışmalar, makale formatında Folklor/Edebiyat isimli dergide (ULAKBIM indeksli) yayınlanacaktır.

Saygılarımızla,

Organizasyon Komitesi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.