1. Uluslararası Gümrük ve Ticaret Kongresi-UGTK 2021

KONGRE TARİHİ
20 Mayıs - 22 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.gumrukticaretkongresi.org
DAVET
Kıymetli meslektaşlarım ve Değerli sektör temsilcileri

I.Uluslararası Gümrük ve Ticaret Kongresi; “Gümrük ve Ticaret” alanındaki ilgili ulusal ve uluslararası tarafları ve aktörleri ortak bir platformda buluşturmak, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda dünyada en kolay ve güvenli ticaretin yapıldığı ülke haline gelmesine katkı sunmak genel amacıyla düzenlenmektedir.

Kongre, Gümrük ve Ticaret Müfettişleri Derneği sahipliğinde; Ticaret Bakanlığı, ilgili kamu kurumları bir çok üniversite, sivil toplum ve özel sektör kuruluşları paydaşlığında 20-21-22 Mayıs 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecektir.

Bildiğiniz gibi; 2019 Aralık ayında, Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan Koronavirüs salgını nedeniyle 11 Mart 2020 tarihinde Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından dünyada pandemi ilan edilmişti. COVID-19 salgının ortaya çıkmasıyla dünyada ekonomik anlamda meydana gelen olumsuz etkilerin ne kadar süreceği hala belirsizliğini korumaktadır.

Bu sebepten dolayı düzenleme kurulumuz, I. Uluslararası Gümrük ve Ticaret Kongresi’nin temasını “Pandemi Sürecinde ve Sonrasında Ticaret” olarak belirledi.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.