1. Uluslararası Kapadokya Felsefe ve Sosyal Bilimler Kongresi-CAPASS 2019

KONGRE TARİHİ
25 Nisan - 27 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kapadokya, Nevşehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.capasscongress.com
DAVET
İnsan, geçmiş ile karşılaştırıldığında bugün, kendine çok daha fazla yabancılaşmıştır. Bu yabancılaşmanın nedenlerinin ve çözüm yollarının ele alınması, felsefenin ve sosyal bilimlerin önündeki en büyük sorunlardan birisidir. Bunu göz önünde bulundurarak I. Uluslararası Kapadokya Felsefe ve Sosyal Bilimler Kongresi (CAPASS2019)’nin ana teması, “İnsanı Anlamak” olarak belirlenmiştir. Bu çerçevede, başta felsefe olmak üzere sosyal bilimlerin çeşitli alanlarından bilim insanlarının, insan ve insana dair problemleri farklı bakış açıları ile ele alarak, bu problemlere çözüm yolları üretmek adına CAPASS 2019’de bilimsel bir ortam sağlamayı umut ediyoruz. Bildiri sunum dilleri Türkçe ve İngilizcedir. Kongrede sunulan bildirilerin özet ve tam metin kitapları da hazırlanacaktır.

Bu doğrultuda sizleri 25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenleyeceğimiz I. Uluslararası Kapadokya Felsefe ve Sosyal Bilimler Kongresi’ne davet etmekten onur duyarız.

Saygılarımızla,

Kongre Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.