11. Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Kongresi-KEPAN 2019

KONGRE TARİHİ
27 Mart - 31 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Sueno Deluxe Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kepan2019.org
DAVET
Nütrisyon camiasının değerli üyeleri,

“11. Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Kongresi"ni 27 - 31 Mart 2019 tarihleri arasında Sueno Deluxe Otel Belek - Antalya’da gerçekleştireceğiz.

Her kongrede olduğu gibi bu kongremizde de klinik nütrisyon alanında saygın yere sahip uluslararası ve ulusal konuşmacılar panel ve konferanslarda güncel bilgilerini aktaracaklar, olgu tartışmalarında konusunda deneyimli klinisyenler deneyimlerini paylaşacaklardır. Ayrıca yuvarlak masa oturumları ile sorunlarımızı tartışma fırsatı bulabileceğiz. Klinik nütrisyon ile ilgili birçok güncel konuyu ele almayı ve tartışmayı hedeflediğimiz kapsamlı bir kongre programı üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor ve bu kongrenin de diğer kongrelerimiz gibi bilimsel kalitesi yüksek ve sosyal açıdan doyurucu olması açısından çaba gösteriyoruz. Bu konuda sizin görüş ve önerilerinizi de bekliyoruz.

Klinik nütrisyon alanında genç sağlık çalışanları arasında farkındalığın ve bilgi düzeyinin artması ve yüksek motivasyon ile yer almaları için bu kongrede de yine onlara kongre katılım desteği sağlamaya devam edeceğiz.

Bu kongremizde ayrıca derneğimizin kuruluşunun 25. yılını da hep birlikte kutlayacağız. Çeyrek asırı tamamlayan derneğimizin başarılarının katlanarak artıracağından ve ülkemizde klinik nütrisyon alanındaki rolünü büyüyerek sürdüreceğinden eminiz.

KEPAN Derneği multidisipliner yapısı ve bu yapının sürdürülmesinden gücünü alan bir dernektir. Farklı disiplinlerden sağlık çalışanlarının bir araya gelip hem bilimsel hem sosyal açıdan paylaşımda bulunacakları ve bu yapıyı güçlendirecekleri klinik nütrisyon alanındaki bu önemli bilimsel aktiviteye sizleri davet etmekten onur ve mutluluk duyuyorum.

Kongremizde buluşmak üzere KEPAN Derneği Yönetim Kurulu adına sizlere en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Kubilay DEMİRAĞ
KEPAN Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.