12. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi-UTEK 2022

KONGRE TARİHİ
19 Mayıs - 22 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Samsun, Türkiye
KONGRE YERİ
Ondokuz Mayıs Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
kongre.teged.org/UTEK2022
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız ve Öğrencilerimiz,

XII. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi’ni 19-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Samsun’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde yüz yüze gerçekleştireceğimizi ilan etmekten mutluluk duyuyoruz.

Kongremizde tıp ve sağlık alanı eğitimlerinde çalışmaları olanları ve bu çalışmalardan yararlanacakları bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Bu yıl kongremizde Tıp Eğitiminde Dönüşüm ve Liderlik öncelikli olmak üzere tıp eğitimi ile ilgili konularda konferanslar, paneller, sözlü ve poster bildiri sunumlarını dinleme, tartışma ve deneyim paylaşma şansı bulacağız. Ulusal nitelikli olan kongremize yabancı konuşmacıların katılımı ile kongremizi zenginleştirmeyi planlıyoruz. Kongre öncesinde katılımcılara temel çalışma alanlarında bilgi ve deneyimlerini arttırma fırsatı sağlayacak kurslar düzenlenecektir. Bilimsel araştırmalara teşvik etmek amacıyla derneğimiz tarafından her yıl verilen “Tıp Eğitimini Geliştirme Derneği Araştırma Ödülü” bu yıl da kongremizde sahibini bulacaktır. Kongre ile ilgili bilgileri http://kongre.teged.org/UTEK2022 adresinden takip edebilirsiniz.

Gerçekleştireceğimiz XII. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi’nin bu alanda özveri ile çalışan tüm paydaşların katılımı ve katkıları ile güçleneceğine ve daha başarılı bir noktaya taşınacağına inanıyoruz. Emeğini ve gönlünü tıp eğitimine veren herkesi kongremize davet ediyoruz. Siz değerli tıp eğiticilerimizi ve öğrencilerimizi kongremizde görmekten mutluluk duyacağımızı bildirerek bilimsel ve sosyal açıdan başarılı ve keyifli bir kongre geçirmek dileğiyle çalışmalarınızda başarılar dileriz. 19 Mayıs’ta Samsun’da görüşmek üzere...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.