12. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi-UTSAK 2023

KONGRE TARİHİ
18 Mart - 19 Mart 2023

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.utsakcongress.com
DAVET
Değerli Araştırmacılar,

Daha önce farklı tarihlerde gerçekleştirilen kongrelerin devamı olan 12. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK), sizlerin destekleriyle 18-19 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kongrede, Tıp ve Sağlık Bilimlerinin alt dallarında SÖZLÜ ve POSTER sunumlar yapılabilecektir. Kongre sonunda ISBN numaralı Kongre Özet Kitabı (Abstract Book) ve Kongre Bildiri Tam Metin Kitabı Proceding Book) yayınlanacaktır. Kongreye sadece özet ile de katlım sağlanabilir. Tam metin Gönderme zorunluluğu yoktur.

Kongre, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır. Kongre Özet Kitabı ve Bildiri Tam Metin kitabı, kısa süre içinde yayınlanmış olacaktır.

Kongrede sunulan tebliğlerden sonra katılımcıların UTSAK web sayfasındaki adreslerine katılım sertifikaları tanımlanacaktır.

Kongreye Tıp bilimleri, Diş Hekimliği, Eczacılık, Sağlık bilimleri, Ebelik, Hemşirelik…alanlarından katılım sağlanabilir.

Son iki yıldır kongreler, salgın hastalıklar sebebiyle online olarak yapılmaktadır. Söz konusu hastalıkların etkisi büyük ölçüde kalkmıştır fakat bu kongre de ONLINE olarak yapılacaktır. Kongre süresince sunumların tamamı kayıt altına alınacak ve kongreden sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Sizleri, 18–19 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak olan 12 . Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK)’ne davet ediyoruz.

Prof. Dr. Zahide DOĞANAY

Dr. Ayşe YILMAZ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.