12. Üreme Sağlığı ve İnfertilite Kongresi-TSRM 2024

KONGRE TARİHİ
14 Kasım - 17 Kasım 2024

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Kaya Palazzo Otel ve Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.tsrm2024.org
DAVET
Değerli Üreme Tıbbı Profesyonelleri,

TSRM’nin 12. Bilimsel Kongresi 14 - 17 Kasım 2024 tarihleri arasında Kaya Palazzo Otel & Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Bu yıl da 20'den fazla yüksek profilli global fikir lideri ve ülkemizin düşünce liderleriyle yeni araştırma sunumları ve tartışma panelleri ağırlıklı bir kongre olacak.

Yuvarlak Masa Oturumları’na bu yıl da devam edeceğiz. Sıra dışı kadrosu ve bilimsel programıyla TSRM Kongresi bu yıl sadece Türkiye’de değil tüm bölgede en popüler üreme tıbbı kongrelerinden birisi olacaktır. En deneyimlilerimizin bile yararlanacağı bu yüksek akademik düzeydeki toplantıda gençler de Dünya’nın dört bir yanından gelen bilim insanlarını canlı dinleme ve onlarla tanışma imkanı bulacaklar.

TSRM 2024 için yine European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME) ye kredilendirme için başvurumuzu yapacağız. Türkiye’nin yanında, Avrupa, Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu’dan da katılım olmasını beklediğimizden kayıtlar için elinizi çabuk tutmanızı öneririm.

Tekrarlardan uzak, örtüşen konuşmaların olmadığı hem sürekli eğitim ihtiyacını karşılayan hem de en üst düzey akademik tartışmaların olduğu, katılımcıların ihtiyaçlarına hitap eden bir toplantı olacağından ve her zamanki gibi parçası olmaktan çok mutlu olacağınıza emin olabilirsiniz.

Hem bilimsel içeriğin hem sosyal programların yüksek kalitede olacağı kongremiz için Kasım’da Antalya’da görüşmek üzere.

Barış ATA, TSRM ve Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.