13. Türk Alman Jinekoloji Kongresi-TAJEV 2022

KONGRE TARİHİ
28 Mayıs - 01 Haziran 2022

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Mardan Palace

KONGRE WEB SİTESİ
www.tajev2022.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım

1995 yılından beri süre gelen uluslararası katılımlı Türk-Alman Jinekoloji Kongresi’nin on üçüncüsü 28 Mayıs – 1 Haziran 2022 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecektir. Katılımcı sayısı ve yüksek kalitedeki bilimsel içeriği ile ulusal ve uluslararası düzeyde ön planda yer alan kongremizin zengin içeriğini tüm katılımcılarımıza doyurucu bir bilimsel program halinde sunmayı amaçlıyoruz.

Geri bildirimler ve değerlendirmeler sonucunda büyük emekler vererek programını oluşturacağımız XIII. Kongremizin gerek bilimsel gerekse sosyal açıdan doyurucu olacağına gönülden inanıyorum. Gerçekte bir fuar olan kongremizde herkes o yılki çalışmalarını ortaya koyacak ve meslektaşları ile tartışma fırsatı bulacaktır. Güncel gelişmeleri takip edip, birlikte sorgulayıp, birlikte en iyi çözümleri bulacağımız buluşmamızda yine önceki kongrelerimizde olduğu gibi alanında konularının en iyilerinin sunumlarına şahitlik edeceğiz. Vakfımızın diğer ayağını oluşturan Almanya’daki meslektaşlarımızın yanı sıra dünyanın dört bir yanından katılımını beklediğimiz meslektaşlarımız ile birbirinden özel oturumlar, canlı cerrahi sunumlar, uluslararası derneklerle düzenleyeceğimiz ortak oturumlar ile oldukça zengin bir bilimsel şölen hazırlamayı planlamaktayız. Kongrenin akışında, her konuda aktif rol alarak fikirlerinizi özgürce paylaşmanız bizi çok mutlu edecektir. Kimse kimseden daha çok bilgi sahibi değildir. Bilge insan, bilim yolunda giden, doğru bilgi birikimini paylaşan, alçak gönüllü ve eğitici olandır!

Kongre programımızda yer alan ve geçen yıllardaki yoğun ilgi nedeniyle devam ettirdiğimiz sertifiye edilen “Spesifik Kurslar” ile bilgilerimizin yanı sıra becerilerimizi de geliştireceğiz. Genç meslektaşlarımız için önem arz eden uluslararası bir toplantıda sözel sunum yapma imkanı yaratarak onları bir adım ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz.

Katılımcılarımızın, kongremize ev sahipliği yapacak olan Titanic Mardan Palace Otel’inden memnun ayrılacaklarını umut ediyoruz. Bu otel, hem bilimsel fasilitelerinin yeterliliği, hem de sosyal alanlarının benzersiz oluşu ile 2022’de 27. senemizde özel olan kongremize yakışan ayrıcalıklı bir kongre merkezi olacaktır.

28 Mayıs – 1 Haziran 2022 tarihlerinde XIII. Türk-Alman Jinekoloji Kongresi’nde buluşmak dileğiyle...

Prof. Dr. Cihat Ünlü
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Peter Mallmann
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.