13. Ulusal Epilepsi Kongresi-EPİLEPSİ 2022

KONGRE TARİHİ
26 Mayıs - 29 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Bodrum, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Kefaluka Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.epilepsikongresi.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Uzun ve yorucu bir ayrılıktan sonra 13. Ulusal Epilepsi Kongresini 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bodrum, Kefaluka Hotel’de gerçekleştirmeyi umuyoruz. Pandeminin kaygılarının sona erdiği, yüz yüze bilimsel ve sosyal iletişimimize kaldığımız yerden devam edeceğimiz, verimli ve keyifli bir kongre için yoğun hazırlıklarımıza başladık.

Bilgilerimizi güncelleyeceğimiz, çalışma sonuçlarını paylaşacağımız, yeni projeleri tartışacağımız bir ortam özlemindeyiz. 3,5 gün sürecek bu toplantıda yurtiçi, yurtdışı geniş bir konuşmacı ağı yanı sıra her katılımcının katkısının önemli olduğunu düşünmekteyiz. Bilimsel açıdan zengin, deneyim aktarımının ve bilimsel alışverişin ön planda olacağı tüm meslektaşların faydalanacağı, yoğun sosyal aktivitelerin de yer alacağı bir program hazırlamaktayız.

Sözel-poster bildiri ödülleri, dergi yayın ödülleri verilecek olup daha önce desteklenmiş olan projelerin gelişmelerini takip edebileceğiz. Bu yıl ek olarak epilepsi alanında tez projeleri de desteklenecek ve desteğe uygun görülenler kongrede sunulacaktır. Ayrıca burs desteklerimiz devam edecektir. Tüm bu ortak gayretlerin, ülkemiz epilepsi platformunu daha da yukarıya taşıyacağı inancındayız.

Kongre sırasında olağan genel kurulumuzu yüz yüze geniş bir katılımla yapmayı umuyoruz. Dernek faaliyetleri, varılan sonuçlar tartışılacak, önerilerinizle aktiviteler daha da ilerleyecektir. En önemlisi yeniden dernek yönetim kurulu seçimi yapılacaktır. Böylece sonraki dönemde görev alacak yeni yönetim kurulu üyelerimize devraldığımız bayrağı teslim edebileceğiz.

Varlığınız, bilimsel ve sosyal açıdan kongremiz için son derece değerlidir. Katılımınız bizim için mutluluk ve gurur kaynağı olacaktır. Her açıdan verimli, uzun bir aranın açığını kapatacak keyifli ve başarılı bir kongrede daha, Bodrum’da buluşmak dileğiyle.

Nerses Bebek
Türk Epilepsi ile Savaş Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.