14. Ulusal İzmir Aile Hekimleri Derneği Kongresi-İZAHED 2023

KONGRE TARİHİ
28 Nisan - 01 Mayıs 2023

KONGRE ŞEHRİ
Selçuk, İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Korumar Ephesus Beach Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.izahed2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

İzmir Aile Hekimleri Derneği olarak kuruluşumuzdan bu yana özlük haklarımızın geliştirilmesi için verdiğimiz çabaya ek olarak düzenlediğimiz sosyal faaliyetler ve eğitim organizasyonları ile meslektaşlarımızın her daim yanında olduk. Derneğimizin bu günlere ulaşmasında emekleri bulunan tüm yönetim kurulları ve dernek üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz.

En kıymetli eğitim organizasyonumuz olan, yıl boyunca emek verdiğimiz ve özenle hazırlandığımız kongremizin 14.sünü “28 Nisan- 1 Mayıs 2023” tarihleri arasında Korumar Ephesus Beach & Spa Resort İzmir’de gerçekleştireceğiz.

14. Ulusal İzmir Aile Hekimleri Derneği Kongremizde, klinik tecrübelerimizi paylaşmak ve Aile Hekimliğinin geliştirilmesine katkı sunmak üzere alanında en kıymetli akademisyenlerle siz değerli aile hekimlerini buluşturmayı hedefliyoruz. Zengin bilimsel içerik sunacak kongremizde, kurslar, paneller, sözlü ve poster bildirilerine yer vereceğimiz gibi en keyifli sosyal içerikler de sizlerle olacaktır. Ayrıca birçok firma temsilcisi, sektördeki gelişmeleri bildirmek üzere fuaye alanındaki stantlarda yapacakları sunumlar ile aramızda yer alacaklar.

Tüm meslektaşlarımızı 14. Ulusal İzmir Aile Hekimleri Derneği Kongresi, İZAHED 2023’e katılmaya davet ediyoruz.

Güneşin en güzel battığı yer, güzel insanların şehri İzmir’ de görüşmek dileğiyle.

Kongre Başkanı
Uzm. Dr. İsmail ÇİFÇİ

Kongre Genel Sekreteri
Uzm. Dr. Nuri Şalk

Kongre Bilimsel Sekreteri
Uzm. Dr. Nihan DAŞTI

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.