14. Uluslararası Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi-KBB 2020

KONGRE TARİHİ
24 Aralık - 26 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.kbb2020.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği tarafından, ileri bir tarihte Ankara Sheraton Otel’de düzenlenecek olan 14. Uluslararası Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi’ne sizleri davet etmekten onur ve mutluluk duymaktayız.

Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Derneği olarak bugüne kadar yaptığımız kongrelerde ve kurumsal eğitim toplantılarında olduğu gibi bu kongremizde de amacımız bilimsel anlamda doyurucu ve alışılagelmişin ötesinde yeniliklerin sunulduğu bir kongre düzenlemektir. Bu amaçla kongremizde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi alanındaki tecrübelerin yanı sıra yeni uygulamaların ve teknolojik yeniliklerin de paylaşılması arzulanmaktadır.

Kongre programını düzenlerken mümkün olduğunca tüm meslektaşlarımızın farklı ilgi alanlarına yanıt verecek panel, konferans ya da yuvarlak masa toplantıları planlanmıştır.

Kongremize tüm eğitim kurumlarındaki araştırma görevlilerinin de yoğun katılımını beklemekteyiz. Bilimsel programımızı özellikle eğitim sürecinin başındaki araştırma görevlilerinin ufuklarını genişletecek ve eğitimlerine katkı sağlayacak şekilde düzenlemekteyiz.

Özellikle genç meslektaşlarımızın mesleki anlamda yüksek potansiyelleri ve istekleri, Türk KBB camiası açısından mutluluk verici olmakla birlikte bizlere ciddi bir sorumluluk yüklemektedir. Kongremizde genç meslektaşlarımıza fırsat tanımanın bir ayrıcalık değil gereklilik olduğunu düşünmekteyiz. Bu düşüncemiz nedeniyle kongremizde genç uzmanların yer alacağı oturumlar da bulunacaktır.

Günümüzde teknolojik gelişmeler baş döndürücü bir hızda ilerlemektedir. Kongreler de bu gelişmelerin takip edebilmesi için çok önemli bir fırsat yaratmaktadır. Bu nedenle kongremiz esnasında ilaç ve cihaz sektöründe faaliyet gösteren firmaların yeni ürünlerinin sizlerle buluşması da amaçlanmaktadır.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Yusuf K. KEMALOĞLU
KBB BBC Derneği
Başkanı

Prof. Dr. Yusuf KIZIL
KBB BBC Derneği Genel Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.