15. Acil Tıp Asistan Sempozyumu-ATAS 2022

KONGRE TARİHİ
12 Mayıs - 15 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
tatd.org.tr/atas2022
DAVET
Değerli Acil Tıp Asistanları,

Çok sıkıntılı geçen iki yılın ardından elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak ve pandemi koşullarının üstesinden gelerek imkansızlıkları aşarak güzel ve güneşli günlere ulaşıyoruz. Bu mücadelenin en önemli kısmını oluşturan Acil Tıp Uzmanları, Acil Tıp Asistanları ve tüm sağlık çalışanlarının verdiği üstün mücadelenin sonunda nihayet 15. Acil Tıp Asistan Sempozyumu’nda 12-15 Mayıs 2022’de bir araya geliyoruz.

Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği, Ege Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı ve Katip Çelebi Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği 15. Acil Tıp Asistan Sempozyumu bu yıl Kuşadası Fantasia Deluxe Otel’de düzenlenecektir.

Sempozyumun ana temalarını “ Asistanların özlük hakları, Sağlıkta şiddet, Mobbing” ve sloganını “Sesimi Duyan Var mı?’’ olarak belirledik.

Yorucu ve dolu bir akademik dönemin ardından, bilimsel içeriği ile mesleki bilgilerimizi arttırmanın yanı sıra, sosyal içeriği ile geçen yılların acısını birlikte çıkaracağımız, eğleneceğimiz, konuşacağımız ve kim bilir belki de sarılıp hasret giderebileceğimiz harika bir sempozyum geçirmeyi umuyoruz.

Buluşmak ve görüşmek dileğiyle …

ATAS Başkanı Ayşegül KAYMAKÇI

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.