15. Ulusal Radyasyon Onkolojisi Kongresi-UROK 2023

KONGRE TARİHİ
06 Aralık - 10 Aralık 2023

KONGRE ŞEHRİ
Kemer, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Rixos Sungate Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.urok2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

‍15. Ulusal Radyasyon Onkolojisi Kongresi (UROK 2023) 6-10 Aralık 2023 tarihlerinde Kemer-Antalya Rixos Sungate Otel’de gerçekleştirilecektir. UROK 2023 Cumhuriyetimizin 100. ve Derneğimizin kuruluşunun 30. Yılına denk gelmesi nedeniyle bizler için çok özel bir anlam ve önem taşımakta. Bu nedenle UROK 2023 için özel bir bilimsel programın yanı sıra sürprizlerle dolu bir sosyal program sizleri bekliyor olacak. Radyasyon onkolojisindeki son gelişmeler, yenilikler ve klinik yansımaların tartışılacağı UROK 2023’de yabancı konuklarımız ile bilimsel programı daha da zenginleştirmeyi planladık. Kongremiz 3 ana salonda gerçekleştirilecek olup, salon isimlerini de Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen ‘100. Yıl Cumhuriyet Salonu’, ‘Ulusal Egemenlik Salonu’ ve ‘Zafer Salonu’ olarak belirledik.

15. UROK bilimsel kurulu her zaman olduğu gibi çalışma grup başkanlarından oluştu. Her çalışma grubundan gelen konu önerileri ile bilimsel programımız oluşturuldu. Kongremiz çarşamba günü iki kurs ile başlıyor. Sizlerden gelen yoğun istek üzerine konusunda uzman bir eğitici ekip ile 'Bilimsel Makale Yazımı ve Sunum Teknikleri Kursu' ile başlayıp, ardından ‘Reirradiasyon Kursu’ ile ilk günü tamamlayacağız.

Perşembe günü başlayacak ana kongre programımızda, sabah oturumları Literatür Saati ile başlayacak olup ardından ilgili konunun sözel bildirileri sunulacaktır. Tümör konseyleri ile sizlerin de katılımıyla zenginleşecek olgu tartışmaları yapılacaktır. Programda sizlerin de beğenileri doğrultusunda konu bütünlüğü göz önünde tutularak, sabah başlayan konu tüm gün boyunca aynı salonda panel ve karşıt görüş oturumları ile devam edecek şekilde planlandı. Ayrıca yeni kurulan İntegratif Onkoloji, Yapay Zekâ ve Geriatri Çalışma grupları için de ayrı oturumlar planlandı. Her konu ile ilgili pazar günü 3 farklı salonda toplam 10 ayrı sözel bildiri oturumu planlanmış olup, bu sayede sizlerin istekleri doğrultusunda çok daha fazla sayıda sözel bildiriye yer verilmesini sağladık. Bu bağlamda sunulacak sözel bildirilerinizi çok önemsiyoruz. Son iki UROK’ta olduğu gibi Genç Radyasyon Onkologları (GROG) grubumuzun hem kendi oturumlarına, hem de kongremize etkin olarak katılım ve katkılarını bekliyoruz. GROG Deney Hayvanları alt grubuna da bu bağlamda ayrı bir oturum planlayarak kendilerine yapmış oldukları çalışmaları sunma fırsatı sağlandı. Medikal Fizik Çalışma grubumuza bu yıl daha önceki yıllarda olduğu üzere ayrı bir salon tahsis ettik.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 29 Ekim 1923’te kurduğu Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Derneğimizin 30. kuruluş yılı sevincini ve gururunu bir arada yaşadığımız UROK 2023 büyük aile toplantımıza sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,
Dr. Gökhan Özyiğit
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.