2. Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar ve Aciller Kongresi-EKRA 2023

KONGRE TARİHİ
01 Haziran - 04 Haziran 2023

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Elexus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
ekra2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Yapısal Kalp Hastalıkları Derneği yıl boyunca çeşitli eğitim programları ve etkinlikler düzenlemenin yanı sıra Haziran ayında 2. Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar ve Aciller Kongresi’ni gerçekleştirmeyi planlamaktadır. Kongre 1-4 Haziran 2023 tarihinde Elexus Hotel, Girne-K.K.T.C.’de düzenlenecektir.

Bu yıl ikincisi yapılacak olan kongremiz hem katılımcı sayısı, hem de yüksek kalitedeki bilimsel içeriği ile ulusal ve uluslararası düzeyde önde gelen bilimsel aktivitelerden birisi haline gelmiş olup zengin içeriğini tüm katılımcılarımıza hitap edecek bir bilimsel program ve sosyal etkinlikler ile sunmayı planlamaktadır.

İnterdisipliner zeminde gerçekleştirilecek oturumlarımızda Türkiye’den ve dünyadan konularında ağırlığı olan değerli konuşmacılar ve tartışmacılar yer alıyor. Özenle hazırladığımız bu ortak oturumlarımızın dikkatle izleneceğine inanıyoruz.

1-4 Haziran 2023’de 2. Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar ve Aciller Kongre’mizde bilgilerimizi paylaşmak amacıyla sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla...

Prof. Dr. Rüştü Serter
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.