16. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
02 Kasım - 05 Kasım 2019
KONGRE ŞEHRİ
Bodrum, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Bodrum Türkbükü Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,
Türk Ortodonti Derneği’nin 2-5 Kasım 2019 tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleştireceği 16. Uluslararası Sempozyumu’na sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.
Estetiğin oldukça önemli hale gelmesiyle günlük pratiklerimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlarımızın yanı sıra mesleğimizden en son gelişmelerden de söz edilecek olan sempozyumumuzun ana temaları: şeffaf plaklar ile ortodontik tedavi, lingual ortodonti, pekiştirme ve stabilitedir. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelip bizlerle deneyimlerini ve araştırmalarını paylaşacak değerli konuşmacılarımız olacaktır. Ayrıca sempozyumun ilk gününde Genç Türk Ortodonti Derneği’nin üçüncü toplantısı yapılacaktır. Sempozyum süresince sergi alanını gezebilir ve kongre öncesi ve sonrası yapılacak olan kurslara katılabilirsiniz.
Sizleri, iklimi, denizi, doğal güzellikleri, muhteşem koyları ve tarihiyle ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Bodrum’u keşfetmeye davet ediyoruz. Milattan önceki çağlardan itibaren insanoğlunu kendine hayran bırakan Bodrum, antik çağa dayanan geçmişiyle Karia, Leleg, Pers, Dor, Helen, Roma, Bizans, Osmanlı gibi çeşitli kültür ve medeniyetlerin izlerini barındırır. Eski dönemlerde Halikarnassos olarak anılan Bodrum, bembeyaz Bodrum evleri, denize inen daracık sokakları ve meşhur Bodrum Kalesi’ni barındırmaktadır.
Sempozyumumuzdan güzel anılarla ayrılacağınızı umuyoruz. Lütfen ajandalarınıza 2-5 Kasım 2019 tarihlerini not ediniz. Bodrum’da görüşmek dileği ile.
Saygılarımla,
Prof. Dr. Ali Vehbi TUNCER
Sempozyum Başkanı
2019 Diş Hekimliği Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 17. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi
25 Ekim - 27 Ekim 2019, İstanbul - Türk Periodontoloji Derneği 49. Uluslararası Bilimsel Kongresi ve 28. Bilimsel Sempozyumu
27 Ekim - 29 Ekim 2019, Antalya - Nobel Biocare Türkiye-User Day
02 Kasım 2019, K.K.T.C. - İMPLANTDER Bilimsel Toplantısı ve İhtisas Fuarı-İMPLANTİST-EXPO 2019
12 Nisan 2019, İstanbul - 1. Tokat Diş Hekimliği Ulusal Sempozyumu
28 Kasım - 30 Kasım 2019, Tokat

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.