17. Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Kongresi-TKDCD 2022

KONGRE TARİHİ
17 Kasım - 20 Kasım 2022

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Deluxe Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
tkdcd2022.org
DAVET
Camiamızın Saygıdeğer Üyeleri, Değerli Meslektaşlarımız,

Ekibimizin Vazgeçilmez Parçası Değerli Hemşire ve Perfüzyonist Arkadaşlarımız ve Mesleğimizin İcrası İçin Gerekli İlaç ve Cihaz Desteğini Sağlayan Değerli Sektör Çalışanları; Kalp ve Damar Cerrahisi alanında çalışan bizler, mesleğimizin ağır sorumluluklarını tüm zorluklarına rağmen her zaman elimizden gelen en iyi şekilde başarıyla yerine getirme çabası içinde olduk. Bugüne kadar her iki yılda bir ‘’Büyük Buluşma’’ adı altında Ulusal Kongrelerimiz de bir araya gelerek, bilimsel tartışmalar ve tecrübe paylaşımları yaptık, fırsat buldukça da dertleştik ve karşılıklı hasret giderdik.

Bu yıl 17-20 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceğimiz büyük buluşmamızı yeniden coşkuyla yapabilmek için sonuna kadar çok umutlu ve istekliyiz.

Yüz yüze tekrar bir araya geleceğiz, bilimsel tartışmalar, tecrübe paylaşımları yapacağız ve hasret gidereceğiz.

Uluslararası ve Ulusal çok değerli konuşmacılarımız ile bol tartışmalı bilimsel oturumlar ve sürpriz konuklarla dolu dört gün geçireceğiz. Geçen yıllarda olduğu gibi uydu oturumları ile sektörü sizlerle buluşturacağız.

Şüphesiz biz kalp damar cerrahisi alanında çalışanlar mesleğimizin doğası gereği her türlü zorluktan emek ve özverimiz ile yüzümüzün akı ile çıkmaya odaklıyız.

17-20 Kasım’da 17. Ulusal Kongremizde zengin bilimsel içeriği ile beraber hepimizin emeği ve katılımı ile yüzümüzü güldüren, dinamik, keyifli bir ‘’Büyük Buluşma’’ olacak.

Yakında sağlıkla ve yüz yüze kavuşmak dileği ile.

Prof. Dr. Ahmet Kürşat Bozkurt
Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.