2. Uluslararası Hemşirelik Bakımı ve Araştırma Kongresi-INCARE 2022

KONGRE TARİHİ
17 Kasım - 19 Kasım 2022

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
The Ankara Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.incare2022.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

II. Uluslararası Hemşirelik, Sağlık Bakımı ve Araştırma (INCARE) Kongresi’ni 17-19 Kasım 2022 tarihleri arasında, başkentimiz Ankara’da, The Ankara Otelde gerçekleştireceğimizi duyurmaktan mutluluk duymaktayız.

Yenilikçi fikirler, sanal gerçeklik ve yapay zekâ, son zamanlarda sağlık sektörünü de modern teknik yazılım ve sistemler oluşturmada öncülük etmeye zorlamaktadır. Kongremizde “teknoloji, sanal gerçeklik ve yapay zeka ortamında hemşirelik bakımının geleceği, hemşirelik araştırmalarının sağlık bakımına yansımaları ve hemşirelikte uluslararası kariyer olanakları” konularını ağırlıklı olarak tartışacağımız bir bilimsel program hazırlamayı hedefledik.

Kongremizin bilimsel içeriği klinisyen ve akademisyen meslektaşlarımız yanında hemşirelik öğrencilerine de hitap edecek şekilde hazırlanmaktadır. Proje hazırlama, mesleki beceriler geliştirme ve hemşirelikte uluslararası kariyer planlaması hakkında dopdolu bir içeriği sunacağımız kongremizde deneyimlerini ve araştırma sonuçlarını paylaşmaları için bilim insanlarını, araştırmacıları ve klinisyenleri bir araya getirmeyi amaçlamaktayız.

INCARE 2022 Kongresi olarak sizleri hemşirelik alanındaki en son gelişmeler, mesleki ilerleme kursları, paylaşımlar ve inovatif ürün ve fikirlerle buluşmaya, sosyal paylaşımlar ve anılar biriktirmeye bekliyoruz. Düzenleme kurulu adına siz değerli meslektaşlarımızı ve tüm sağlık profesyonellerini, sağlık bakımına yönelik alanlarda çalışan tüm firmaları, kuruluşları ve sevgili öğrencilerimizi güzel paylaşımlar için kongremize davet ediyor, başarılı bir kongre geçirmemiz dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Ayla YAVA

Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.