2. Uluslararası Spor Antropoloji Beslenme Anatomi ve Radyoloji Kongresi-SANAR 2020

KONGRE TARİHİ
20 Temmuz - 23 Temmuz 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
sanar.kapadokya.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar,

Bildiğiniz gibi yaşadığımız virüs salgını nedeniyle Yüksek Öğretim Kurumu ve Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirler dolayısıyla 9-11 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan kongremiz ertelenmişti. Bu süreç içerisinde inceleme ve istişarelerde bulunan kongre düzenleme kurulu tarafından SANAR2020'nin 20-23 Temmuz 2020 tarihleri arasında uzaktan video konferans olarak katılım sağlanabilecek bir sistem ile gerçekleştirilmesi kararı alınmıştır.

Kabul edilen bildiri sahipleri ile en kısa sürede iletişime geçilerek bilgilendirme yapılacaktır. Kongremize ev sahipliği yapan Kapadokya Üniversitesi tarafından desteklenen çevrimiçi sistemin kullanımı oldukça basittir ve sunumla ilgili her türlü teknik destek (iletişim numarası, whatsapp ve mail yolu ile) sağlanacaktır. İsteyen hocalarımıza kongre öncesinde örnek bir bağlantı da yapılacaktır.

Kongre katılım evrakları mail ve kargo ile ulaştırılacaktır. Kongre Özet Kitabı ile Tam Metin Bildiri Kitabı kongre sonrasında oluşturulacak ve ISBN alınarak e-kitaplar şeklinde web sayfamıza eklenecektir.
Saygılarımızla,

SANAR2020

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.