2. Uluslararası Türk Kolorektal Cerrahi Kongresi ve 19. Ulusal Kolon ve Rektum Cerrahisi Kongresi-TKRCD 2023

KONGRE TARİHİ
16 Mayıs - 20 Mayıs 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Susesi Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.tkrcd2023.org
DAVET
Sevgili Meslektaşlarım,

Türk Kolon Rektum Cerrahisi Derneği’miz kurulduğu tarih olan 1990 yılından bu yana eğitsel, bilimsel ve sosyal alanlarda çalışmalarını başarıyla yürütmektedir. Tüm dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen COVID-19 salgınını geride bırakmaya hazırladığımız bu dönemde, “II. ULUSLARARASI TÜRK KOLOREKTAL CERRAHİ KONGRESİ, XIX. ULUSAL KOLON VE REKTUM CERRAHİSİ KONGRESİ ve XII. ULUSAL, I. ULUSLARARASI KOLOREKTAL CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ KONGRESİ” ni, 16-20 Mayıs 2023 tarihlerinde Antalya’da, Susesi Kongre Merkezi’nde düzenleyeceğimiz duyurusunu yapmanın gururunu taşıyorum.

Türk Kolon Rektum Cerrahisi Derneği’nin 2 yılda bir düzenlediği kongremizin uzun bir aradan sonra Mayıs ayında yapılmasından ayrıca mutluluk duyuyorum. Bu sayede kongremizin bilimsel şöleni ile birlikte “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı“ çoşkusunu da hep birlikte yaşama fırsatımız olacak.

Kongremize, dünyanın bir çok ülkesinden kendi alanlarında son derece başarılı ve literatüre yön vermiş değerli cerrahlar konuk olacak ve deneyimlerini bizlerle paylaşacaklar. Kongremizin uluslararası özelliği ve nitelikli bilimsel programı sayesinde yurtdışından da birçok katılımcı beklemekteyiz.

Kolorektal cerrahide en güncel yaklaşımlar, araştırmalar, yeni teknolojik gelişmeler yanında, günlük iş hayatımızda tedavisini en çok üstlendiğimiz proktolojik hastalıklara da geniş yer veren bilimsel bir program hazırlıyoruz. Konferansları, cerrahi video sunumları, tümör konseyleri ve interaktif oturumları içeren bilimsel programımızı iki ayrı ana salonda sizlere sunma imkanımız olacak. Genç meslektaşlarımız, cerrah adayı arkadaşlarımızla kahvaltı ve asistan oturumlarında biraraya gelerek yüzyüze sorunlarımızı tartışma, çözüm bulma fırsatımız olacak. Ayrıca eğitsel kurslarımızı da iki ayrı günde gerçekleştirerek sizlere daha fazla yararlı olacağımıza inanıyoruz.

Kongreler bilgilerimizi güncellemenin yanında paylaşmak içinde eşsiz bir fırsattır. Bu nedenle genç meslektaşlarımdan bilimsel çalışmalarını en yakın zamanda hazırlayarak göndermelerini rica ediyorum. Meslektaşlarımın, seçilmiş sözel ve video bildirilerini ana oturum salonlarında, seçilmiş poster bildirilerini ise poster alanında sözlü olarak sunma fırsatı olacaktır. Bu kongrede, kolorektal ve proktolojik cerrahi videoları ayrı ayrı değerlendirilecek ve en iyi sözel, video ve poster sunum ödülleri dağıtılacaktır.

Kongreler sosyalleşmek, hocalarımız ve arkadaşlarımız ile hasret gidermek için de eşsiz bir fırsattır. Ana kongre otelimizde akşam yemeklerinde ve sonrasında gerçekleşecek sosyal programlarda hep birlikte olacağız. 19 Mayıs Cuma, kongremizin gala gecesinde sürpriz bir konser eşliğinde hep beraber eğleneceğiz ve ulusal bayramımızı kutlayacağız.

Beraber omuz omuza çalıştığımız, en büyük destekçilerimiz cerrahinin gizli kahramanları hemşire arkadaşlarımda 12.’si düzenlenecek “KOLOREKTAL CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ KONGRESİ” ile bizlerle olacak, onların da katkılarıyla kongremizin bilimsel değeri yükselecektir.

Değerli meslektaşlarım, hemşire arkadaşlarım, dünyamızı derinden etkileyen savaşların, ekonomik krizin ve pandeminin yerini sevgi, sağlık ve bilimin almasını dilediğim 2023 yılında, 16-20 Mayıs tarihlerinde, kongremizde görüşmek üzere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Feza YARBUĞ KARAKAYALI
II. Uluslararası Türk Kolorektal Cerrahi Kongresi
XIX. Ulusal Kolon ve Rektum Cerrahisi Kongresi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.