2023 Eczacılık Buluşması

KONGRE TARİHİ
06 Mayıs 2023

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.istanbuleczaciodasi.org.tr
KONGRE VİDEOSU
					
						DAVET
						
Sevgili Meslektaşlarımız,

Sektörümüzün Değerli Temsilcileri,

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 29 Ekim 1923 günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiği teklifle Cumhuriyetin ilanı, Türk toplumunu çağdaşlaştırmayı amaçlayan Türk devriminin bir parçasıdır, diğer yenileşme ve reformların da önünü açan bir siyasal inkılap hareketidir. Türk milletinin yapısına en uygun idare şekli olan cumhuriyet rejimine sahip çıkmak ve onu yaşatmak, hepimizin başlıca vatandaşlık görevidir. Bu anlayış ile İstanbul Eczacı Odası olarak 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz “2023 Eczacılık Buluşması” etkinliğimizde Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağız ve tarihimizi uzmanlardan detayları ile dinleme şansına sahip olacağız.

Bir taraftan da 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak için hep birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Yaşadığımız bu zor günlerde ülkemizin geleceği olan gençlerimizin eğitim hayatının iyi koşullarda devam etmesinin gerektiğine yürekten inanıyoruz. Bu amaçla depremlerden etkilenen ve İstanbul ili içerisindeki üniversitelerde eczacılık fakültelerinde okuyan öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul Eczacı Odası Eğitime Destek Bursu’nu hayata geçiriyoruz. Bu sene “2023 Eczacılık Buluşması” organizasyonumuzdan elde edeceğimiz tüm geliri, deprem felaketinden etkilenen üniversite öğrencilerinin 2023-2024 yılı eğitim masraflarını karşılamak için kullanacağız.

Eczacılık fakülteleri ile iş birliği içerisinde hayata geçirmekte olduğumuz bu burs programının detaylarını sayfamızdan paylaşmaya devam edeceğiz. Ülkemizde sağlık alanında faaliyet gösteren değerli firmalarımızın, 2023 Eczacılık Buluşması’na yapacağı katkı ve destek ile hep birlikte tüm yaralarımızı birlikte iyileştirmeye devam edeceğimize ve geleceğimiz olan gençlerimize bir umut olacağımıza inanıyoruz.

Saygılarımızla,

İstanbul Eczacı Odası
Yönetim Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.