3. Erciyes Dermatoloji Zirvesi-EDZ 2023

KONGRE TARİHİ
16 Mart - 19 Mart 2023

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Kaya Artemis Resort

KONGRE WEB SİTESİ
edz2023.org
DAVET
Bu yıl üçüncüsünü düzenleme mutluğunu yaşamakta olduğumuz Erciyes Dermatoloji Zirvesi, tüm meslektaşlarımızın desteğiyle önemli Ulusal Kongrelerimizden biri haline geldi. Bu yıl kongremiz Kıbrıs Bafra Kaya Artemis Resort’te 16-19 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Sizleri Kayseri Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği tarafından düzenlenecek olan 3. Erciyes Dermatoloji Zirvesi’ne Erciyes Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanları olarak davet etmekten büyük mutluluk duyacağız.

Toplantı konularımızı hem dermatoloji ve kozmetoloji alanında sıklıkla karşılaştığımız tanı ve tedavi sorunlarını çözmeye yönelik, hem de özellikle inflamatuvar hastalıklarda tedavi konusundaki gelişmeleri içerecek şekilde planladık. Bu nedenle alanında söz sahibi hocalarımızın bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları oturumların yanı sıra bilimsel alandaki gelişmeleri aktardıkları konular da programımızda yer almaktadır. Gün boyu devam edecek yoğun bilimsel oturumlar yanında, mart ayında Kıbrıs’ımızın eşsiz güzellikleri ve güneşini sizlerle paylaşırken yoğun çalışma ortamımızın yükünü hafifletme imkanı bulabileceğiz.

Değerli meslektaşlarımızın destek ve katılımları ile zenginleşecek olan 3. Erciyes Dermatoloji Zirvesi EDZ 2023’te sizleri Kıbrıs’ta ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyarız. Kongremizde görüşmek dileğiyle.

Prof. Dr. Murat BORLU
Erciyes Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı

Prof. Dr. Recep DURSUN
Necmettin Erbakan Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.