3. Hastalık Yönetiminde Akılcı Tedaviler Ulusal Kongresi-HAYAT 2021

KONGRE TARİHİ
30 Nisan - 02 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.hayatkongre.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

SARS-CoV-2 virüsünün neden olduğu COVID-19 pandemisinin küresel etkileri doğrultusunda alınan önlemler kapsamında, siz değerli katılımcılarımızın sağlığını tehlikeye atmamak, eğitim ve bilime ara vermemek adına Hatay Aile Hekimleri Derneği 3.Ulusal HAYAT Kongresini, çevrimiçi uygulamaların tüm avantajlarını kullanarak e-KONGRE olarak gerçekleştirmeyi planladık.

30 Nisan-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız kongremizin bilimsel programında, alanlarında başarılı çalışmalar yapmış çok sayıda kıymetli bilim insanı konuşmalar yapacak, deneyim ve çalışmalarını bizlerle paylaşacaktır.

COVID-19 pandemisinin mesleki pratiğimizdeki yansımalarını da tartışma imkanı bulacağımız bu e-kongremizin bilimsel programını hazırlarken, günlük pratiğimizde yararlanacağımız güncel uygulamalarımızla ilgili konuların yanı sıra, dünyadaki son bilimsel gelişmeleri de sizlere aktarmaya çalıştık. Önceki kongrelerimizde olduğu gibi bu yıl da konferanslara ek olarak ‘uzmanına danışalım’ oturumlarının yanı sıra, sizlerin yaptığı bilimsel çalışmaların sözel ve poster sunumları da yer alacaktır.

Alanlarında uzman kıymetli hocalarımızla güncel bilgileri paylaşma ve tartışma fırsatı bulacağımız, mesleki birlikteliğimize bir kilometre taşı daha ekleyeceğimiz kongremiz sizlerin katılımıyla çok daha başarılı olacaktır.

Her geçen yıl büyümeye ve gelişmeye devam eden kongremize vereceğiniz destekler bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.