3. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi-FUTOURISM 2019

KONGRE TARİHİ
26 Eylül - 28 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
Mersin, Türkiye
KONGRE YERİ
Uğur ORAL Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.futourismcongress.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

3. Uluslararası Turizmin Geleceği; İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 26-28 Eylül 2019 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi öncülüğünde, aşağıda logoları bulunan değerli üniversitelerin işbirliği ile Mersin’de düzenlenecektir.

Düzenlenecek olan bu kongre, dünyanın birçok yerinden katılım sağlayacaklara turizm ve ağırlama işletmeciliğinin geleceğine etki edebilecek araştırma alanları ve çeşitli konularda araştırma ve tartışma imkânı sağlayacaktır. Hedef katılımcılar; akademisyenler, lisansüstü öğrencileri, turizm, seyahat ve ağırlama sektörlerinde çalışan profesyonellerdir.

Hazırlanan çalışmalar, Türkçe ve İngilizce olarak sunulabilecektir. Tüm kabul edilen çalışmalar kongre bildiri kitapçığında basılacaktır. Kongre için özet gönderimi 01 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek olup, gönderilen bildiri özetleri bilim kurulunda bulunan akademisyenler tarafından değerlendirilmeye alınacaktır. Kabul edilen bildiri özetleri, 13 Haziran 2019 tarihinde kongre internet sayfasında duyurulacaktır.

Mersin’de düzenlenecek olan bu etkinliğe siz değerli meslektaşlarımı davet eder, dünyanın birçok yerinden gelebilecek araştırmaları memnuniyetle kabul edeceğimizi belirtmek isterim.

Prof. Dr. Kemal BİRDİR
Mersin Üniversitesi - Turizm Fakültesi Dekanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.