39. Ulusal Radyoloji Kongresi-TÜRKRAD 2018

KONGRE TARİHİ
06 Kasım - 11 Kasım 2018

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Rixos Sungate Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrad2018.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Bir kongrede daha bir arada olacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Derneğimizin üyelerimize en kapsamlı bilimsel, eğitimsel, mesleki ve sosyal birlikteliği sağladığı etkinliğimiz olan ulusal kongremiz, TÜRKRAD 2018 (39. Ulusal Radyoloji Kongresi) bu yıl 6-11 Kasım 2018 tarihleri arasında, Rixos Sungate Kongre Merkezi - Kemer, Antalya’da gerçekleştirilecektir. Kongremizin bilimsel kurul başkanı Dr. Murat Danacı, Kongre Bilimsel Kurulu ile birlikte başarılı bir program hazırladılar. Bu yıl iki ana konudan birisi “Rastlantısal Lezyonlar”, diğeri ise “Radyolojik İzlem” olarak belirlendi.

Katılımınızla zenginleşeceğine inandığımız kongremizde konu içerikleri sizlerden gelen geri bildirimlere göre belirlenmektedir. Bu şekilde, kongre programımız içerisinde “Kas-iskelet US Kursu”, “Kardiak Görüntüleme Kursu” ve “Batın Kursu” yapılacaktır. Programda temel konuların yanı sıra güncel konulara ve yeni gelişmelere de yer ayrılacaktır. Konu başlıkları, Seviye I; İlgili konuya ait temel başlıklar, Seviye II: Konuyla daha yakından ilgilenenlere göre daha spesifik içerik, Seviye III; Güncel ve yeni bilgiler, olmak üzere üç seviyeli olacak şekilde planlanmıştır.

Son bir yıldır başlıca “tetkik yoğunluğu” kapsamında yoğunlaşan problemlerimizi, yaptığımız ortak toplantılar ve geri bildirimleriniz dikkate alınarak Ocak 2018 tarihinde tamamlamış olduğumuz raporumuz Sağlık Bakanlığı tarafından titizlikle dikkate alınmış, bu alanda çalışma grupları oluşturulmuş ve Sağlık Bakanlığı ile yürütmekte olduğumuz müşterek çalışma devam etmektedir. Başlıca tetkik yoğunluğu konusu olmak üzere bu yıl da kongremizde “Aramızda Konuşacaklarımız” oturumunda mesleki ve hukuksal sorunlarımızı konuşacağız ve çözüm önerilerini görüşeceğiz.

Kongrelerin ana amaçlarından birisi de sosyal bütünleşmedir. Bu bağlamda, bir arada olabileceğimiz sosyal ve sportif etkinlikler için daha fazla zaman yaratmaya çalışacağız. Özellikle lise ders programında yer alan sportif ve sosyal içerikli ders başlıklarından esinlenerek hazırlamış olduğumuz ve yeni etkinliklerin de ilave olacağı sosyal programda hep birlikte olabilmek şimdiden heyecan veriyor.

Bu yıl kongremiz kapsamında olağan genel kurulumuz ve yönetim kurulu seçimi de olacaktır. Katılım ve katkılarınızı bekliyoruz.

Her zaman olduğu gibi güzel bir kongrede hep birlikte olmak, kongremizi donanımlı ve doymuş olarak sonlandırabilmek dileğiyle,

Saygılarımla,

Dr. Tamer KAYA
Türk Radyoloji Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.