4. Gençlerle Onkolojiye Bakış Kongresi-GOB 2021

KONGRE TARİHİ
12 Şubat - 14 Şubat 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.gob2021.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Hep birlikte marka haline getirdiğimiz ve bu yıl 4.sünü yapacağımız Gençlerle Onkolojiye Bakış Kongresini 12-14 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Genç meslektaşlarımız ile mesleklerinde deneyimli mentör hocalarımızı bir araya getirip, genç meslektaşlarımızın eğitimlerine katkıda bulunma heyecanı ile bu yıl kongremizi yeni normal olarak kabul edilen e-kongre formatında yapmayı planlıyoruz. Özellikle hiçbir toplantının yüz yüze yapılamadığı ve e-kongre veya toplantı şeklinde yapıldığı şu günlerde, genç meslektaşlarımızın eğitiminin eksik kalabileceği endişesi ile kongre formatımızı farklı bir şekilde dizayn ettik.

Pek çok toplantının yapıldığı ve pek çok konunun farklı platformlarda anlatıldığının farkındayız. Bu nedenle kongremizde konu anlatımlarından ziyade, genç meslektaşlarımızın, mentör hocalarımıza yönelteceği sorular ve mentör hocalarımızın çok değerli yorum ve katkıları ile de oldukça interaktif bir kongre planladık. Bu soruların yanı sıra, mentör hocalarımızın canlı yayında yapacakları mini anketlerle de, hangi temel konularda eğitim eksikliği olduğu ve ileride yapılacak organizasyonlarda hangi temel konulara öncelik verilmesi gerektiğini belirlemeyi de amaçlıyoruz. Gerek mentör hocalarımızın yorum, deneyim paylaşımı ve yapacağı anketler ile ve gerekse de genç meslektaşlarımızın soruları ile güzel, verimli ve interaktif kongremize sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız. Bizlere bu konuda her türlü desteği vereceğinize inancımız tamdır. Kongre eş başkanları olarak bu çok önemli hedefleri olan ve farklı şekilde dizayn edilmiş kongremizde sizleri aramızda görmek bizlere büyük Onur ve mutluluk verecektir.

Sevgi ve saygılarımızla

Prof. Dr. Bülent Karabulut - Prof. Dr. Murat Dinçer

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.