43. Ulusal Radyoloji Kongresi-TÜRKRAD 2022

KONGRE TARİHİ
01 Kasım - 05 Kasım 2022

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrad2022.org
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

Antalya Belek Titanic Kongre Merkezi’nde, 1-5 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız 43. Ulusal Radyoloji Kongremizin hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Türk Radyoloji Derneği Merkez Yönetim Kurulumuz ve Kongre Bilimsel Kurulumuz temel eğitici kurslar yanında, güncel konuları ve alanımızdaki yenilikleri de içeren kapsamlı bir bilimsel program oluşturmak için yoğun çalışma içerisindeler. Bu yıl Kongremizin ana konusu “Yaşlanma ve Dejeneratif Süreçler” ve yan konusu “Transplantasyon” olarak belirlendi. Bu konularda alanlarında deneyimli çok sayıda ulusal ve uluslararası konuşmacılar ile güncel durumu ve gelecekteki uygulamaları ayrıntılı tartışma fırsatı bulabileceğiz.

Şimdiden öngörmek mümkün olmamakla birlikte, kongremizin düzenleneceği tarihte pandemi tehdidinin ortadan kalktığı bir ortamda, önceden olduğu gibi yüksek katılımlı yüz yüze bir kongrede buluşabilmeyi diliyorum.

Saygılarımla,

Dr. Can ÇEVİKOL
Türk Radyoloji Derneği Başkanı
43. Ulusal Radyoloji Kongresi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.