5. Aydın Multidisipliner Endokrin Günleri
KONGRE TARİHİ
28 Ekim - 30 Ekim 2022
KONGRE ŞEHRİ
Didim, Aydın, Türkiye
KONGRE YERİ
Aquasis De Luxe Resort and Spa Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Sayın Meslektaşlarımız,
Endokrinolojik hastalıkların güncelleneceği, multidisipliner olarak bir çok farklı bilim dalını bir araya getiren 'Aydın Multidisipliner Endokrin Günleri'nin bu sene beşincisini düzenliyoruz. Bu sene bilimsel oturumlarda sunumları özellikle olgular eşliğinde internaktif ve multidisipliner yaklaşımlar olarak planladık.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları BD ve Genel Cerrahi AD olarak bu amaç çerçevesinde 28-30 Ekim 2022 tarihlerinde Aquasis De Luxe Resort & Spa Hotel, Didim'de gerçekleştirmeyi planladığımız '5. Aydın Multidisipliner Endokrin Günleri'ne, Endokrinoloji alanındaki yenilikleri güncellemek ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşmak üzere sizleri toplantımıza davet ediyoruz.
Endokrinolojik hastalıkların farklı yönleriyle ele alınacağı, olgu sunumlarının multidisipliner olarak tartışılacağı toplantımız, sizlerin katılımı ve sözlü-poster bildirileriyle güçlenecektir.
Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla,
Sempozyum Başkanı
Prof. Dr. Engin GÜNEYSempozyum Sekreterleri
Doç. Dr. Mustafa ÜNÜBOL
Doç. Dr. Mustafa Gökhan ÜNSAL
2022 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Voiceİstanbul Konferansı 2022
14 Nisan - 17 Nisan 2022, İstanbul - Endo Kardiyoloji Günleri
20 Mayıs - 22 Mayıs 2022, Antalya - 4. Uluslararası İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Kongresi-IMCIDU 2022
09 Aralık - 11 Aralık 2022, İzmir - 10. Çocuk Dostları Kongresi
09 Mart - 12 Mart 2022, İstanbul - 3. Uluslararası Kanser Günleri
15 Eylül - 17 Eylül 2022, Sivas

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.