5. INES International Academic Research Congress-INES 2019

KONGRE TARİHİ
17 Nisan - 21 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Alanya, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
The Lumos Deluxe Resort Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
ess2019.inescongress.com
DAVET
Saygıdeğer Bilim İnsanları

17 - 21 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz V. INES International Academic Research Congress (INES - 2019) kongremizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Kongremiz Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Alanya HEP Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, DTI University (Slovakya), "Aurel Vlaicu" Üniversitesi, Semerkant Devlet Üniversitesi, Yunus Emre Enstitüsü ve Alanya Belediyesi işbirliği ile Alanya'da gerçekleştirilecektir.

Kongremizin amacı, bilimsel çalışma, uygulama ve deneyimleri paylaşmak, Eğitim Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Sağlık Bilimleri, Spor Bilimleri ve Güzel Sanatlar, Fen bilimleri ve Matematik Tarım, Doğa Bilimleri ve Mühendislik alanlarında çalışan bilim insanlarını bir araya getirerek, bilimsel ve sosyal etkileşimi sağlamak, bilim insanları arasında işbirliğini geliştirmek, yeni bakış açıları ve çalışma alanlarının oluşmasına katkı sağlamaktır.

Kongrede sunulan bildirilerin özetleri, e-kitap olarak kongrede sunulan bildirilerin tam metinleri ise isteğe bağlı olarak tam metinlerin basıldığı konge bildiri kitabında ya da editörlü e-kitap bölümü olarak yayınlanacaktır.

Siz değerli bilim insanlarını 17 - 21 Nisan 2019 tarihleri arasında V. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresinde görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Saygılarımızla.
Kongre Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.