5. International Conference on Data Science and Applications-ICONDATA 2022

KONGRE TARİHİ
07 Eylül - 11 Eylül 2022

KONGRE ŞEHRİ
Fethiye, Muğla, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.icondata.org
DAVET
Değerli Meslektaşım,

5. International Conference on Data Science and Applications 2022 (ICONDATA'22), Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi desteğinde 7-11 Eylül 2022 tarihlerinde Muğla, Fethiye'de düzenlenecektir. Veri analizine dayanan hem fen hem sosyal bilimlerden çalışmalarınızı konferansımızdan görmekten kıvanç duyarız. Konferans hem yüz yüze hem sanal olarak gerçekleştirilecektir.

Konferansımıza özet metin, tam metin ve poster çalışması ile katılabilirsiniz. Değerlendirme aşamasından sonra kabul edilen ve sunulan bildiriler tam metin ve özet metin bildiriler kitabımızda yayınlanacaktır. Ayrıca, seçici kurul tarafından belirlenen en iyi 20 bildiri çalışması, makale olarak uluslararası indekslerde taranan Data Science and Applications ve Veri Bilimi dergilerinde basılacaktır.

Konferans dili Türkçe ve İngilizce'dir.

Sizi konferansımızda görmeyi umut ediyor, verilerimizi ve çalışmalarımızı paylaşmaya davet ediyorum.

Prof. Dr. Murat GÖK

Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.