7. Karadeniz Dermatolojide Yenilikler Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
20 Haziran - 22 Haziran 2025
KONGRE ŞEHRİ
Samsun, Türkiye
KONGRE YERİ
Anemon Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,
Hayat Boyu Tıp Eğitimi Derneği olarak bu yıl sizleri 20-22 Haziran 2025 tarihlerinde Anemon Hotel, Samsun’da gerçekleştireceğimiz 7. Karadeniz Dermatolojide Yenilikler Sempozyumu’na davet etmekten büyük sevinç duyarız.
Toplantı konularımızı hem günlük pratikte sıklıkla karşılaştığımız zorlukları çözmeye yönelik hem de tanı ve tedavi konusundaki son gelişmeleri içerecek şekilde planladık.
Alanlarında deneyimli hocalarımızın bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları oturumların yanı sıra bilimsel alandaki gelişmeleri aktardıkları konuların yer alacağı programda amacımız hep beraber güncel bilgilere ulaşmaktır.
Toplantımız gün boyu devam edecek bilimsel açıdan doyurucu oturumların yanı sıra, Haziran ayında Karadeniz’in güzelliklerini doyasıya yaşama ve deneyimleme şansımız da olacağı sosyal programlarla da zenginlesecektir.
Değerli meslektaşlarımızın destek ve katılımları ile zenginleşecek olan 7. Karadeniz Dermatolojide Yenilikler Sempozyumu’nda sizleri Samsun’da ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyarız.
Kongremizde görüşmek dileğiyle...
Prof. Dr. Müge Güler Özden
Eş Başkan
2025 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- 1. Bursa FTR Sempozyumu
11 Ocak 2025, Bursa - 9. Uludağ Genel Cerrahide Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu
12 Eylül - 14 Eylül 2025, Bursa - 1. KHUS Samsun Hematoloji Sempozyumu
03 Mayıs - 04 Mayıs 2025, Samsun - 2. Akademik Fonksiyonel Tıp Sempozyumu-AFOT 2025
11 Ocak - 12 Ocak 2025, İzmir - Hacettepe Romatoloji Derneği Sistemik Skleroz Sempozyumu-5
07 Şubat - 08 Şubat 2025, Ankara

Aylık Dağılım
seçeneği ile farklı kategorilerde arama yaparak, yıl içinde düzenlenecek kongrelerin aylık dağılımına ulaşabilirsiniz.