8. Uluslararası Demir ve Çelik Sempozyumu-EFRS 2022

KONGRE TARİHİ
26 Mayıs - 27 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.efrs-mtm.com
DAVET
TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi olarak, 8. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu EFRS-2022’nin, sektörü ve çalışanları bir araya getirmek, sosyal ve mesleki erişim ağlarını geliştirmek ve mevcut şartlarda çok ihtiyaç duyduğumuz moral/motivasyonlarını arttırmak amacıyla, “Yeni Ufuklar” mottosuyla 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenleneceğini duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Mottomuza uygun olarak yeni ufuklarda çeliğin yerini, yeşil mutabakat, sektördeki tehdit ve fırsatlar bütününde belirsizliklerle birlikte, hurda bazlı çelik tesislerinin karşılaşılabileceği öngörülen kaynak tedariği problemleri bağlamında yeşil çelik üretimindeki pozisyonu, entegre tesislerin dönüşümüne yönelik geliştirilen yeşil teknolojiler ve bunların sektör hedeflerini ne denli destekleyebileceği, yüksek kaliteli ürün – yüksek kaliteli hammadde ikilemi ve kamusal alanda politika yapıcıların bu hususlardaki belirleyici rolünü tartışmak ve sektörel farkındalığımızı ortaya koymak gayretinde olacağız. Bu bağlamda, dijitalleşmenin felsefesini anlamaya çalışırken, big data yapılanması, yapay zekanın ve üretimde robotların kullanımının sektöre etkisini sorgulayacağız. Kapıdaki enerji krizinin bizi nelere zorlayacağına cevap bulmaya çalışacağız. Tüm bunların, yatırım yaklaşımını nasıl etkileyebileceğini irdeleyeceğiz. Her zaman olduğu gibi “Birlikte Sağ Salim” hareketi kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği ve son zamanlarda gittikçe önem kazanan “Bütünsel Sağlık” konuları ana konuların perspektifinde öncelikli olarak ele alınacaktır.

Hepinizi yeni ufuklarda çeliğin geleceğini konuşmak üzere bir araya gelmeye ve katılımcı olmaya davet ediyoruz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.