9. Uluslararası Mühendislik ve Bilim Alanında Yenilikçi Teknolojiler Sempozyumu-ISITES 2021

KONGRE TARİHİ
15 Ekim - 17 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.isites.info
DAVET
Sekizincisi Bursa'da gerçekleştirildikten sonra, Dokuzuncusu Uluslararası Mühendislik ve Bilim Alanında Yenilikçi Teknolojiler Sempozyumu (ISITES2021), online olarak, Akademik Platform, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi işbirliği ile 15-17 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bugüne kadar 100'den fazla Üniversite ve 30 farklı ülkeden akademisyenlerin katkıları ile başarılı organizasyonlar gerçekleştirildikten sonra, yedincisi yapılacak organizasyonda dünya genelindeki mühendis ve temel bilim insanlarının uluslararası düzeyde karşılıklı deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya gelmeleri beklenmektedir.

Biz, bilim dünyasının tüm akademisyenlerini, bu sempozyumun bir parçası olmaya ve dünyanın en heyecan verici yerlerini görerek çok özel deneyime sahip olmaları için davet ediyoruz.

Kabul edilen bütün bildiriler Academic Perspective Procedia dergisinde DOI numarası ile yayınlanacaktır. Dergi EBSCO ve Google Akademik tarafından taranmaktadır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.