Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları Konferansı-ASYU 2019

KONGRE TARİHİ
31 Ekim - 02 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
asyu.inista.org
DAVET
Akıllı Sistemlerde Yenilikler ve Uygulamaları Sempozyumu 31 Ekim-2 Kasım 2019 tarihleri arasında Yaşar Üniversitesi tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi desteğiyle İzmir’de düzenlenecektir. Sempozyum dili Türkçe ve İngilizce olup güncel konularda özel oturum önerileri de kabul edilecektir. Sempozyuma gönderilen tüm bildiriler en az iki hakem tarafından körleme değerlendirme sistemiyle değerlendirilecektir.

Konular:
Konferansta Yapay Zeka, Yapay Sinir Ağları, Derin Öğrenme, Bulanık Mantık, Karma Akıllı Sistemler, Bilgi Tabanlı Sistemler, Evrimsel Hesaplama, Uzman Sistemler, Akıllı Optimizasyon Algoritmaları, Makine Öğrenmesi, Örüntü Tanıma, Veri Madenciliği, Akıllı Elektronik Sistemler gibi yöntemler ve bu yöntemlerin liste ile sınırlı olmamak üzere aşağıdaki örnek alanlardaki uygulamaları konu alınacaktır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.