Çukurova İç Hastalıkları Günleri 2022

KONGRE TARİHİ
27 Mayıs - 29 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Adana, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.cukurovaichastaliklarigunleri.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

COVİD-19 pandemisi, içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde tüm dünya olduğu gibi ülkemizi de etkilemeye devam etmektedir. İnsanlık adına zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde tüm sağlık çalışanlarımız canlarını ortaya koyarak bu salgınla mücadele etmeye çalışmakta olup tüm sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkürü borç biliriz.

Çukurova İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği (ÇİHUD) olarak önümüzdeki dönemde pandemi açısından olumlu bir sürecin devam edeceğini düşünerek, Ülkemiz ve derneğimiz bünyesinde İç Hastalıkları alanında önemli bir eğitim etkinliği haline gelerek gelenekselleştireceğimiz kongremizin ilkini iç hastalıkları uzmanları başta olmak üzere dâhili tıp bilimlerinde farklı branştan meslektaşlarımızın da olacağı tecrübe ve kanıta dayalı ilk toplantımızı 27 Mayıs - 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında yüz yüze katılımla Adana’da Çukurova Üniversitesi Mithat Özhan Amfisinde düzenlenmesine karar verilmiştir.

Kongremizde İç Hastalıkları kliniklerindeki çok önemli ve ilgi çeken konuların yanı sıra çoklu kronik hastalık yönetiminde İç Hastalıkları uzmanının lider görevi görerek bu derece önemli ve kritik role sahip İç Hastalıkları uzmanının, üstlenmiş olduğu bu yükümlülüğün doğası gereği kendini her zaman yeni bilgilerle donatması, mevcut bilgilerini güncellemesi ve edindiği yeni bilgi ve becerileri misyonuna entegre etmesi önem arz etmektedir.

Organizasyon komitesinin önceliği olarak, siz değerli katılımcılara geniş konu ve alanlarında deneyimli konuşmacılar tarafından oluşturulmuş olan bilimsel programı kaliteli bir şekilde sunmak amaçlanmaktadır. Kongremizde sizler için en iyi programı hazırlamaya özen göstermiş bulunmaktayız. Ayrıca akademik kariyer yapmakta olan meslektaşlarımıza da sözlü bildiri olanağı sunulacaktır.

Sizleri, 27 Mayıs - 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak ‘’Çukurova İç Hastalıkları Günleri’’ toplantısına sizleri de bizler kadar heyecanlandırdığı düşüncesiyle davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Özgür ÖZYILKAN

Prof. Dr. Tayyibe SALER

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.