Eklem Cerrahisinde Güncel Yaklaşımlar Bahar Sempozyumu 2022

KONGRE TARİHİ
26 Mayıs - 29 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Bafra, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Nuhun Gemisi Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kalcacerrahi.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Geçen yıl beşincisini düzenlediğimiz ve ileri seviye bilimsel programı ile büyük bir başarı sağlayan Eklem Cerrahisinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu’nun, altıncısını 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Kıbrıs’ta Nuh’un Gemisi Hotel’de gerçekleştireceğiz.

Kalça ve omuz eklemi cerrahisi ile ilgilenen meslektaşlarımıza, eklem koruyucu cerrahiden revizyon omuz ve kalça artroplastisine kadar geniş bir yelpazede tedavi seçeneklerini, açık ve artroskopik cerrahi teknikleri ve bu tedavilerin sonuçlarını sunmayı hedefliyoruz.

Günlük pratiğimizde yararlanabileceğimiz püf noktalarını içeren cerrahi video sunumları ve komplike durumları tartışacağımız interaktif olgu sunumları ile zengin bir bilimsel program bizleri bekliyor. Tartışmak veya danışmak istediğiniz olgularınız için yeterli zaman ayırma imkanımız olacak...

Son yıllarda baş döndürücü gelişmelerin yaşandığı kalça ve omuz cerrahisindeki yenilikleri takip etmek ve bilgilerimizi güncellemek için çok iyi bir fırsat olan bu toplantıya, konuya ilgi duyan bütün meslektaşlarımızı davet etmekten mutluluk duyarız.

Mayıs 2022’de Kıbrıs’ta görüşmek üzere...

KEKCD Başkanı
Prof. Dr.Bülent Atilla

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.