El Ele Tıbbı Kongresi 2021

KONGRE TARİHİ
22 Mayıs - 23 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.eleletibbikongresi.com
DAVET
Yeni ve farklı bir bakış açısı…Adına bütüncül, bütünsel, integratif, holistik veya fonksiyonel tıp diyorsak ta aslında, odağına hastayı bireysel olarak koyduğumuz, kök sebeplerini bulmaya çalışıp öncül, tetikleyici ve mediyatörleri araştırırken hastaya ait ana klinik dengesizlikleri netleştirip ona özel çözümler üretip sonunda şifa vermek niyetimiz.

Kongremizin adını “EL ELE TIBBI” olarak belirlememizde öncelikli niyetimiz hastalarımızla bu süreci el ele işletiyor olmak yanında aynı bütüncül bakış hedefiyle yola çıktığımız tüm paydaşları (doktor, diş hekimi, diyetisyen, eczacı, sağlık koçu ile spor, meditasyon ve spor eğitmenlerimiz) bilimsel ve kanıta dayalı sürece dahil etmektir.

Klinik Zorluklar ve çözümlerini, fonksiyonel tıp ve bütüncül sağlığı, kanıta dayalı bilimin ışığında keşfetmek için 2 heyecan verici gün boyunca doktor, diyetisyen, eczacı ve diğer uzmanları bir araya geliyor. % 100 sanal bu bilim şöleninde siz de 13 panelde 33 konuşmacıyı 38 farklı sunumda dinlemek ve onlara merak ettiklerinizi sormak için yerinizi hemen ayırtın.

Bilgi paylaşıldıkça çoğalan bir hazinedir. Bu kongrede “doğru bilgi” paylaşıldıkça çoğalacak ve hepimize değerli bir hazine olacaktır.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Serkan ŞENER

Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.