FaceMinima International Congress 2023

KONGRE TARİHİ
08 Eylül - 10 Eylül 2023

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.faceminima2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Yüz Plastik Cerrahi Derneği olarak 8-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de FaceMinima International Kongremizi düzenleyeceğiz.

Burun estetiği konusunda oluşturulan sinerji Türkiye’yi dünya üzerinde sayılı merkezlerden biri haline getirdi. Aynı paylaşımcı ruh ile hep daha iyisini hedefleyerek Yüz Plastik Cerrahi uygulamalarının yaygınlaşmasını istemekteyiz. FaceMinima kongresi sizlerden gelen istek ile doğdu ve gelişerek büyüdü. Bu senede geçen senelerde olduğu gibi yabancı konuşmacılar ile evrenselliğini koruyan kongremiz bilimsel programı ile yüzün tüm katmanlarını ayrı ayrı ele alırken aynı zamanda da sizlerin günlük klinik uygulamalarınızı zenginleştirmeyi hedeflemektedir.

Kongre bilimsel programı kapsamında konuşacağımız konuların önde gelenleri cilt gençleştirme, botulinium toksini uygulaması, mezoterapi, ip ile yüz germe, yüzdeki hacim kayıplarına yaklaşım ve yüze yağ uygulamalarıdır. Yüz anatomisine hakimiyet çok önem verdiğimiz bir konudur. Detaylı görsellerimizi ve kadavra diseksiyonlarımızı sizler için çeşitlendirdik.

Birlikte büyüdüğümüz, değiştiğimiz ve geliştiğimize olan inancımızla…

8-10 Eylül 2023’te İstanbul’da FaceMinima International Kongremizde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Dr. Gökçe Özel
Kongre Başkanı
Eş Başkan

Dr. Taşkın Yücel
Kongre Başkanı
Eş Başkan

Dr. Tevfik Sözen
Kongre Başkanı
Eş Başkan

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.