Fonksiyonel Tıp Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
16 Ekim - 18 Ekim 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.fonksiyoneltipkongresi.com
DAVET
Sevgili Fonksiyonel Tıp Ailemiz,

Fonksiyonel Tıp yolculuğumuza başlarken; “Fonksiyonel tıp yaklaşımını, sizlere hekimlik pratiğine kolayca uyarlanabilecek bir formda farklı branşlardaki akademisyenlerden oluşan geniş bir eğitici kadroyla birlikte sizlere aktarabilmeyi” hedeflemiştik.Bu hedeflere ulaşmak üzere bildiğiniz gibi geçtiğimiz iki seneyi yoğun bir tempo ile hekimler ve diğer paydaşlarımızın eğitimleri ile geçirdik. Salgın sürecinde de bir yandan hekimlik sorumluluklarımızı yerine getirirken bir yandan da sizlere yeni bilgi olarak neler getirebiliriz düşüncesiyle yurt dışındaki online kongreleri ve eğitimleri takip etmeye çalıştık.

Çalışmalarımızın neticesinde Ekim ayında Türkiye’nin ilk Fonksiyonel Tıp Kongresini sizler ile birlikte gerçekleştiriyoruz. “Fonksiyonel Tıp’ta Pratik Uygulamalar ve Yeni Ufuklar” teması ile düzenlediğimiz kongremizde güncel durum nedeni ile Sağlıklı Bağışıklık Sistemi konusuna ağırlık vereceğiz.

Bu kongreyi ülkemizin her ferdine fonksiyonel tıp yaklaşımını ulaştırabilmek üzere planlıyoruz. Geniş bir katılımın mümkün olabilmesi yurt dışından önemli konuşmacıların da kongremize katılım gösterebilmesi, ekonomik olarak herkesin rahatlıkla katılabileceği sağlık yönünden riskler taşımayan bir kongre olabilmesi için kongremizi online bir kongre olarak yapmaya karar verdik.

Sonbaharda 16-17-18 Ekim tarihlerinde Cuma-Cumartesi-Pazar günleri boyunca online olarak eğitimler verilecek. Oturumların sonunda soru-cevap seanslarımız canlı olarak gerçekleştirilecek sormak istediğiniz soruları konuşmacılarımıza chat ortamından yöneltebileceksiniz. Bu üç günlük eğitim boyunca canlı katılım gösterebileceğiniz 25 in üzerinde eğitim olacak ayrıca kongrenin son günü olan 18 Ekim Pazar günü canlı yayın bittikten sonra sadece sağlıkçılara özel olarak 35 in üzerinde offline -dijital ders sizlere sunulacak. Tüm dersler 3 ay boyunca istenildiği kadar tekrar tekrar izlenebilir olacak. Tüm ders pdf.leri de sizlere sunulacak. Bu 60 civarı dersin dışında ilgi alanlarınıza göre katılabileceğiniz, ekstra ücretli olarak dijital atölye çalışmaları (workshoplar) da düzenlenecek. Bunların hepsi ile ilgili paylaşımlarımız yakında sizlere duyurulacak.

Kongremizde canlı kongrelere yakın bir ortam oluşturabilmek için birçok modül olacak. Chat ortamında belli başlıklar oluşturup o konuda hem eğiticilerin hem de katılımcıların tecrübeleri paylaşmasına imkan sağlanabilecek. Kongremizin sponsor firmalarının ürün ve testleri hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz ve görüşme sağlayabileceğimiz sanal fuaye alanımız oldukça verimli kullanabileceğiniz bir ortam şeklinde dizayn ediliyor.

Kongremizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

KOHEF Derneği ve Fonksiyonel Tıp Kongresi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Mahir Atasoy

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.