Fonksiyonel Tıp Kongresi 2021

KONGRE TARİHİ
01 Ekim - 03 Ekim 2021

KONGRE ŞEHRİ
Sapanca, Sakarya, Türkiye
KONGRE YERİ
Elite World Sapanca Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.fonksiyoneltipkongresi.com
DAVET
Değerli Katılımcımız,

Bildiğiniz üzere 2020 yılında, Türkiye’nin ilk Fonksiyonel Tıp Kongresi’ni ülkemizi ve dünyamızı sarsan Covid 19 pandemisi sebebiyle tamamen dijital ortamda gerçekleştirdik. Ağırlıklı olarak hekim, eczacı, diyetisyenlerden oluşan yaklaşık 800 katılımcı ve 20 yi aşkın sponsor firmanın desteği ile gerçekleştirdiğimiz ilk kongremizde canlı yayın salonu dışındaki iki salon ile birlikte toplamda 70 den fazla ders dijital ortamda sunuldu. Bu yıl daha fazla bir katılım ile daha zengin bir içerik ile hem yurt içi hem de yurt dışı eğitmenlerin katılımı ile Fonksiyonel Tıp Kongre’mizin ikincisini 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde hibrit bir şekilde yapmayı planlıyoruz. Kongremizi hibrit yapmamız sayesinde dilerseniz kongremizi evinizin rahatında online takip edebilir, dilerseniz kongreyi düzenleyeceğimiz Elite World Sapanca otelinin 2000 m2 lik balo salonunda rahat bir şekilde eğitimlere yüz yüze katılım sağlayabilirsiniz. Eğer salgın nedeniyle fiziki bir toplantı gerçekleştirilmesi mümkün olmazsa tüm program ve fuaye alanı online olarak sizlere sunulacaktır.

Bu yıl 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde 2.si düzenlenecek olan Fonksiyonel Tıp Kongresinin ana temasını “Gıda Takviyeleri Ve Fonksiyonel Tıp Pratik Uygulamaları” olarak belirledik. Bir önceki kongremizde olduğu gibi bilim kurulumuz ve danışma kurulumuzla birlikte, Gıda takviyelerinde son yıllarda öne çıkan yenilikler ve Fonksiyonel Tıp Pratik Uygulamalarında yeni yaklaşımları da içine alan ayrıntılı bir bilimsel program hazırladık

HİBRİT olarak düzenleyeceğimiz kongremizde geniş bir fiziki katılıma da imkân verecek bir otel seçerek pandeminin başından beri bir araya gelemeyen fonksiyonel tıp ailesini tekrar canlı bir etkinlikle buluşturmayı arzu ediyoruz. Sapanca’ya karayolu ile İstanbul, Ankara ve İzmir den ulaşım oldukça kolay olduğu için bu lokasyonda bir toplantıyı tercih ettik. Ayrıca doğası ve diğer imkanları açısından da çok güzel olan kongre otelinde kısa da olsa bir dinlenme imkânı bulabileceksiniz. Üstelik tüm derslere online olarak 6 ay boyunca ulaşabilir olacağınızdan kongre bilimsel programını istediğiniz şekilde takip edebilir istediğiniz kadar fuayene alnında yeni ürünleri inceleyerek zaman geçirebilir ya da yorulduğunuzda otelin sunduğu imkanlarını değerlendirebilirsiniz.

Fonksiyonel Tıp konusunda Türkiye ve Dünya’dan seçkin konuşmacıların yer alacağı, Fonksiyonel Tıp konusunda bilgi edinmek veya sahip olduğu bilgileri pekiştirmek amacı taşıyan tüm hekim, diyetisyen, eczacı ve yaşam koçlarına açık olan kongremize sağlıkçı olmayanlar da katılım sağlayabilecektir.

Kongremizde canlı yayın yapılacak olan A salonu dersleri herkesin katılımına açık olduğu için sağlık profesyoneli olmayanlar da kongre otelimizde eğitimlere yüz yüze katılabileceklerdir. B salonu ve C salonundaki eğitimler ise kongre sonrasında online olarak izlenebilir olacaktır. Salon C deki eğitimler sadece sağlık profesyonellerine özel olduğu için kayıt formunda sağlık profesyonellerinden kimlik bilgilerini göndermelerini talep ediyor olacağız.

2. Fonksiyonel Tıp Kongresi’nde tüm fonksiyonel tıp sevdalılarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız, görüşmek dileğiyle.

KOHEF Derneği ve Fonksiyonel Tıp Platformu Bilim Kurulu Başkanı

Doç. Dr. Mehmet Mahir Atasoy

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.