Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği 28. Ulusal Kongresi
KONGRE TARİHİ
23 Eylül - 25 Eylül 2022
KONGRE ŞEHRİ
Manisa, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,
Bu yıl, 28. GKDAYB Kongremiz 23-25 Eylül tarihlerinde Manisa’ da gerçekleştirilecektir. Pandemi sebebiyle etkinliklerimizin sınırlandığı bu süreçte, yeniden bir arada olabileceğimiz için mutluyuz.
Kongremizde güncel konuları ele alarak, klinik ve bilimsel açılardan birlikte tartışmayı, deneyim ve bilgiyi paylaşarak çoğaltmayı hedefledik. Her zaman olduğu gibi kongre öncesi düzenleyeceğimiz kurslarımızla, özellikle genç meslektaşlarımızla günlük pratiğimizden uygulama ve teorik bilgi ve becerilerimizi paylaşacağız.
Manisa ili, Spil Milli Parkı eteğinde yer almakta olup günümüze dek gelen pek çok tarihi değere sahiptir. Bunlardan, tarihte ilk kez parayı basan ve kullanan Lidya Krallığı’nın başkenti Sardes (Sart) antik kenti ve Şehzadelerin yönetime hazırlandığı merkezlerden biri olarak Osmanlı Dönemi Eserleri dikkat çekicidir. Kongremizin sosyal etkinlikleri içinde, hep birlikte tarihimizin günümüzdeki tanıkları olacağımızı umuyoruz.
GKDAYB Yönetim kurulu olarak sizi 28. Kongremize, Manisa’ ya davet ediyoruz. Bir arada olabilmeyi, birlikte verimli ve keyifli bir kongre geçirmeyi diliyoruz.
Saygılarımızla.
Prof. Dr. Tülün Öztürk
GKDAYB Yönetim Kurulu adına
2022 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 1. Genç Pediatrik Romatologlar Sempozyumu
16 Aralık - 18 Aralık 2022, Ankara - TJOD Samsun Sempozyumu 2022
04 Haziran - 05 Haziran 2022, Samsun - Romatoloji ve Ortopedi Günleri Osteoartrite Çok Yönlü Bakış
29 Eylül - 02 Ekim 2022, İstanbul - 2. Bezmialem Kadın Doğum Günleri
27 Kasım 2022, İstanbul - 10. Çocuk Dostları Kongresi
09 Mart - 12 Mart 2022, İstanbul

KongreUzmani.com içeriklerine ve tüm rapor ekranlarına sınırsız erişim için abonelik paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
Online ödeme kolaylığı ile...ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ