VİTRİN
İnme Sonrası Yeni Bir Yaşam Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
02 Mart 2019
KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Memorial Şişli Hastanesi Konferans Salonu
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Memorial Şişli Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Çakar ve ekibi tarafından düzenlenen “İnme-felç sonrası nörorehabilitasyona başlamanın öneminin ve iyileşme sürecinin anlatıldığı ‘İnme Sonrası Yeni Bir Yaşam Sempozyumu’na davetlisiniz.
2 Mart 2019 tarihinde Memorial Şişli Hastanesi’nde düzenlenecek sempozyumda Prof. Dr. Engin Çakar, Yrd. Doç. Dr. İlknur Saral, ekibin deneyimli ergoterapist ve fizyoterapistleri konuşmacı olacak. İnme-felç sonrası nörorehabilitasyonla yeni bir yaşama başlayan hasta ve hasta yakınları iyileşme sürecindeki deneyimlerini paylaşacak.
KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz.
HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.
2019 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Hacettepe Romatoloji Derneği Sistemik Skleroz Sempozyumu
21 Haziran - 23 Haziran 2019, Mardin - İç Hastalıkları Kış Okulu 2019
14 Şubat - 17 Şubat 2019, K.K.T.C. - 4. Ege Tiroid Günleri
25 Mayıs 2019, İzmir - 4. Türkiye in vitro Diyagnostik Sempozyumu
20 Şubat - 22 Şubat 2019, İzmir - 1. Başkent İnfertilite Günleri
14 Haziran - 15 Haziran 2019, Ankara

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.