İstanbul Tıp Fakültesi Geleneksel İç Hastalıkları Günleri-İnteraktif Güncelleştirme 2022

KONGRE TARİHİ
24 Mart - 27 Mart 2022

KONGRE ŞEHRİ
Sapanca, Sakarya, Türkiye
KONGRE YERİ
NG Enjoy Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ichastaliklarigunleri.com
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

İç Hastalıkları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenmekte olan “Geleneksel İç Hastalıkları Günleri – İnteraktif Güncelleştirme” toplantıları, başta iç hastalıkları asistanları ve uzmanları olmak üzere dahiliye pratiği içinde olan tüm meslektaşlarımıza bilgilerini güncellemek için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. 2021 yılında çevrim içi yapılan toplantımız büyük bir beğeni görmüş ve yüksek bir katılım sayısına ulaşmıştır. Bir sonraki toplantımız 24-27 Mart 2022 tarihleri arasında Sapanca Güral Hotel’de bu kez yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Bu anlamda, sizlerle bir kez daha aynı ortamda bulunacak olmanın heyecanını duyuyoruz.

Bilimsel programımız, iç hastalıkları pratiğinde en çok rastlanan sorunlara odaklanacak şekilde oluşturulmaktadır. Hocalarımız “interakif” ve “uzmanına danış” formatındaki toplantılarda deneyim ve bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaşmaktadır. Dört güne yayılan bir süre boyunca, hekimler oturum saatleri dışında da öğretim üyeleriyle bir araya gelebilmekte ve bilgi alışverişinde bulunabilmektedir. Tahmin edileceği üzere özellikle genç meslektaşlarımız bu toplantılardan büyük yarar sağlayacaktır. Bu yıl da, önceki yıllarda olduğu gibi katılımcılar sözlü sunum olanağı bulabilecektir.

Sizleri 24-27 Mart 2022 tarihlerinde Güral Sapanca Otel’de aramızda görmeyi umuyor, değerli katkılarınızla da hedefe ulaşmış bir toplantıya ev sahipliği yapmayı diliyoruz.

Prof. Dr. Kerim Güler

Prof. Dr. Şükrü Palanduz

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.