İzmir Demokrasi Üniversitesi 3. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi-IDU-ICER 2021

KONGRE TARİHİ
12 Kasım - 14 Kasım 2021

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
icer.idu.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar

İzmir Demokrasi Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 2019 yılında İzmir Çeşme’de düzenlenen I. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi, 2020 yılında İzmir’de gerçekleştirilen II. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’nden sonra şimdi de III. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongeresi’ni İzmir’de düzenlemenin ve sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Teması “Eğitimde Yeni Normal ve Öğrenmenin Geleceği” olarak belirlenen kongremizde, Pandemi döneminde deneyimlenen toplumsal, sosyal ve kültürel değişim ve dönüşümler ve bunların eğitim ve eğitimsel süreçler üzerindeki yansımaları hakkında farklı disiplin alanlarından gelen dünyadaki bilim insanlarının yaratıcı düşünce ve çözüm önerilerinin fark edilmesi amaçlanmaktadır.

Öğretmen yetiştirmenin, modern öğrenme ortamlarının ve disiplinler arası çalışmaların öneminin daha da yoğun bir şekilde anlaşıldığı ve tüm dünyayı etkileyen Covid 19’un etkisinin yoğun olarak hissedildiği bu günlerde ilgi ve katkılarınızla daha önce gerçekleştirilen kongremizde de olduğu gibi mevcut kongremizde de bilimsel paylaşımları çoğaltmak üzere tüm alanlarındaki tebliğlerin sözel olarak sunularak, teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

Elde edilen veriler ışığında ulusal ve uluslararası düzeyde bilim dünyasına önemli katkılar sağlayacağımızı ümit ettiğimiz III. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’nde sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

Saygılarımla

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.